FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 573
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Anahi Giovanna Puente Portillo Biografie
Anahi Giovanna Puente Portillo Videoclipuri
Anahi Giovanna Puente Portillo Poze
Anahi Giovanna Puente Portillo Articole
Anahi Giovanna Puente Portillo Stiri
Site-uri despre Anahi Giovanna Puente Portillo
Tab-uri utile
Comentarii
Anahi Giovanna Puente Portillo Poll-uri
Intrebari despre Anahi Giovanna Puente Portillo
Anahi Giovanna Puente Portillo Citate
Vedete nascute pe 14 Mai
Celebritati nascute in Ciudad de Mexico Mexic
Muzicieni in zodia Taur
Vedete care au studiat la Centrul de Educatie Artistica CEA
Celebritati de etnie Mexican
Vedete cu ochii Verzi-albastri
Celebritati care au 162 cm inaltime
Vedete care cantaresc 52 kg
 

Anahi Giovanna Puente Por Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Anahi Giovanna Puente Portillo has no Fans yet!

Anahi Giovanna Puente Portillo Polls 


Biografii


Intrebari despre Anahi Giovanna Puente Portillo

- Credeti ca Anahi este mai frumoasa decat Dulce Maria?... by Denisa

- In ce alte telenovele a mai jucat Anahi?... by Lucian

- Care este citatul tau preferat de la Anahi?... by Gina

- Alaturi de cine a cantat Anahi in trupa RBD?... by Alex

- Din ce motiv era sa moara Anahi?... by Irina

- Ce studii are Anahi?... by Ramona

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Anahi Giovanna Puente Portillo

 Q:        
Anahi Giovanna Puente Portillo Anahi se poate lauda ca si-a inceput cariera in televiziune de la varsta de doi ani. Ea si-a insotit sora la filmari pentru emisiunea pentru copii "Chiquiladas" si deoarece a inceput sa planga ca vrea si ea sa filmeze, regizorul a introdus-o in scena.

Cariera:

Sase ani mai tarziu, Anahi si-a facut debutul in lumea filmului cu rolul din telenovela pentru copii "Angeles sin paraiso". Dupa acest debut al sau in lumea filmului Anahi a mai jucat intr-o serie de telenovele precum "Muchachitas", "Alondra", "Strengarita", "Elena, viata mea", "Femei iselate", "Prima dragoste".

In 2002 Anahi a jucat in filmul "Clase 406" alaturi de Alfonso Herrera, Dulce María si Christian Chávez care mai tarziu i-au devenit parteneri de filmari pentru telenovela "Rebelii". Adevaratul suces si a devarata consacrare a venit in 2004 odata cu cu telenovela "Rebelii" unde a jucat rolul Miei Colucci.

Personajele principale au format si o formatie "RBD" care a avut un succes fulminant, albumele lor vanzandu-se in milioane de exemplare in intreaga lume. Au avut multe concerte peste tot, venind in 2007 chiar si in Romania. Aici au primit Discul de Aur pentru vanzari.

Pana in anul 2008 Anahi a facut parte din grupul "RBD" iar dupa aceea ea si-a continuat cariera de cantareata in varianta solo. Anahi si-a lansat primul sau album solo intitulat "Mi Delirio" is deasemenea ea a pozat si in revista "Maxim".

De ce ne place Anahi Giovanna Puento Portillo?

Anahi este o tanara cantareata si actrita care a jucat in multe telenovele faimoase. Ne place de ea deoarece este frumoasa si inteligenta si isi joaca foarte bine fiecare rol si deasemnea si pentru ca are o voce suava.

De ce este Anahi Giovanna Puento Portillo faimoasa?

Anahi este faimoasa deoarece a aparut pe micile ecrane inca de cand era mica. Deasemenea, rolul care a facut-o faimoasa in intreaga lume este cel al Miei Colluci din telenovela "Rebelli" dar si faptul ca a fost membra a trupei RBD.

Pe scurt despre Anahi Giovanna Puente Portillo:

Nume: Anahi Giovanna Puente Portillo
Locul nasterii: Mexic
Data nasterii: 14 mai 1983
Parinti: Tatal Enrique Puente si mama Leticia Portillo
Frati / Surori: O sora, Marichelo
Culoarea ochilor: Verzi-albastri
Culoarea parului: Saten deschis
Inaltime: 1,62cm
Greutate: 52kg
Nationalitate: Mexicana
Porecle: Any, Annie, Baby blue
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Actrita, cantareata, femeie de afaceri
Studii: Centrul de Educatie Artistica CEA

Filmografie:

1. Telenovele:

• 2004: Rebelde ca Mía Colucci (2004–2006)
• 2002: Clase 406 ca Jessica Riquelme (2002–2003)
• 2000: Primer amor... a mil por hora ca Jovana (2000–2001)
• 1999: Mujeres engañadas ca Jessica Duarte (1999–2000)
• 1998: El diario de Daniela ca Adela Monroy (1998–1999)
• 1998: Vivo por Elena ca Talita
• 1996: Tu y yo ca Melissa (1996–1997)
• 1994: Alondra ca Margarita (1994–1995)
• 1992: Ángeles sin paraíso ca Claudia (1992–1993)
• 1988: Carrusel ca Paty (1988–1989)

2. Show-uri Tv:

• RBD: La Familia
• Hora marcada
• Dr. Cándido Pérez
• Papá soltero
• Mujer, casos de la vida real
• Chiquilladas

3. Filme:

• Inesperado amor (1999)
• Ayúdame compadre (1992)
• Habia una vez una estrella (1989)
• El ganador (1987)
• Nacidos para morir
• Asesinato a sangre fría
• No me defiendas compadre
• Tarde azul
• Luna de Cristal
• ¿Dónde fue mi sacapuntas?
• El diário de una princesa Milica

Discografie:

1. Solo:

• "Hoy es maniana?" 1996
• "Anclado en mi corazon" 1997
• "Baby blue" 2000
• "Mi Delirio" 2010

2. RBD:

• "Rebelde" 2006
• "Nuestro amor" 2006
• "RBD, Live in Hollywood" 2006
• "Celestial" 2007
• "Rebels" 2007
Articole despre Anahi Giovanna Puente Portillo
Despre Anahi Giovanna Puente Portillo
Copilaria Frumoasei Anahi Giovanna Puente Portillo
Cariera Frumoasei Anahi Giovanna Puente Portillo
Anahi Giovanna Puente Portillo Si Fenomenul Rbd
Anahi Giovanna Puente Portillo O Cariera Solo

Anahi Giovanna Puente Portillo News
Anahi Nu Se Dezbraca In Fata Camerelor De Filmat (September 14, 2010)


 

Anahi Giovanna Puente Portillo Videoclipuri
anahí giovanna puente portilla ♥

irrelevant
1
broken


Tag-uri: 1983, ciudad de mexico, actrita, cantareata, rbd, rebelde

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru anahi_giovanna_puente_portillo. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :