FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,411
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ana Ularu Biografie
Ana Ularu Videoclipuri
Ana Ularu Poze
Ana Ularu Articole
Ana Ularu Stiri
Site-uri despre Ana Ularu
Tab-uri utile
Comentarii
Ana Ularu Poll-uri
Intrebari despre Ana Ularu
Ana Ularu Citate
Vedete nascute pe 26 Iunie
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Actrite in zodia Rac
Vedete care au studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
 

Ana Ularu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ana Ularu has no Fans yet!

Ana Ularu Polls 


Biografii


Intrebari despre Ana Ularu

- De ce este Ana Ularu o persoana retrasa?... by Paul

- In ce filme a jucat Ana Ularu?... by Lucian

- Stie cineva unde pot gasi fotografii de buna calitate cu Ana Ular... by Denisa

- Ce stiti despre familia Anei Ularu?... by Eliza

- Ana Ularu este casatorita?... by Andrei

- Cu ce alta actrita din Romania va putea fi comparata Ana Ularu pe... by Ramona

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   model   varsator   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ana Ularu

 Q:        
Ana Ularu Ana Ularu si-a inceput cariera de actrita inca de la varsta de noua ani. Prima data a debutat pe micile ecrane in doua coproductii romano-franceze "Meuetres par procuration" si "Passion mertelle", filme in care micuta s-a descurcat de minune si a fost admirata de toti actorii din echipa.

Cariera:

La varsta de doar 17 ani Ana a jucat rolul Lolitei in filmul cu acelasi nume, "Lolita", film romanesc in care a jucat alaturi de marele Stefan Iordache in regia faimoasei Catalina Buzoianu. In anul 2002 Ana Ularu a jucat in filmul "Maria", film in care a interpretat rolul Ioanei.

Au urmat "Magnatul" si "Italiencele", filme care au facut-o pe tanara domnisoara cunsocuta atat in Romania cat si in afara datorita interpretarii sale impecabile. Au urmat multe alte roluri interesante in multe alte filme insa dupa ce a luat premiul UCIN pentru debut, in 2006 i-a innebunit pe berlinezi cu rolurile din "Bucuresti-Berlin" si "Turkey Girl".

Ambele filme sunt creatia marelui regizor Cristian Mungiu. Desemenea Ana a jucat si in "Hartia va fi albastra" alaturi de Dana Dogaru si Adi Caraulean film care s-a bucurat deja de o primire excelenta la TIFF, unde a avut o proiectie privata. Printre ultimele sale realizari se numara si rolul din filmul "Tinerete pentru tinerete" al lui Francis Ford, film in care a jucat alaturi de Tim Roth.

In prezent Ana Ularu lucreaza la multe alte proiecte de film iar ultima sa aparitie pe micile ecrane a fost in filmul "Periferic" in care a jucat rolul Matildei. Ana a absolvit UNATC din Bucuresti si se poate bucura ca este o actrita formidabila cu un numar impresionant de filme, toate acestea la o varsta foarte frageda.


Pe scurt despre Ana Ularu:

Nume: Ana Ularu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 26 iunie 1985
Parinti: Mama Stefania Ularu si tatal Nicolae Ularu
Culoarea parului: Saten inchis
Nationalitate: Romana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Actrita
Studii: Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, Bucuresti

De ce ne place Ana Ularu?

Ana Ularu ne place pentru ca este o tanara actrita romanca ce a jucat in foarte multe filme in ciuda faptului ca are doar 25 de ani. Ana este inzestrata cu talent actoricesc si ne incanta de fiecare data cand apare in cate un film.

De ce este Ana Ularu faimoasa?

Ana Ularu este faimoasa pentru ca este o actrita tanara si talentata care a jucat in filme precum "Magnatul" in anul 2004, "Italiencele" tot in 2004, "Bucuresti-Berlin" in 2005 dar si in "Hartia va fi Albastra" in 2006 si in multe altele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume.

Filmografie:

• Periferic (2010) - Matilda
• Anaconda 4: Trail of Blood / Anaconda 4: Drumul sângelui (2009)
• Pizza love (2008)
• Afterimage (2007)
• Cu un pas înainte (2007) - Alexa Iacob
• Lost and Found / Obiecte pierdute (2007) - Tatiana, in segmentul "Turkey Girl"
• Youth Without Youth / Tinereţe fără tinereţe (2007)
• Crossing (2006)
• Hârtia va fi albastră (2006) - Angela
• Bucuresti - Berlin (2005) - Ioana
• Concluzie (2005) - Maria
• Intalnire scurta (2005) - Anya
• Soft Power (2005) - Fata
• Spune-mi Ana. Tripticul unei morti asteptate / Spune-mi Ana: Tripticul unei morti anuntate (2005) - Ana
• Un pod plin cu jucarii stricate (2005)
• Damen Tango (2004) - Mihaela
• Italiencele (2004) - Lenuta
• Magnatul (2004) - Dana Moraru
• Maria (2003) - Ioana
• Passion Mortelle (1996) - Victoria Sartey
• Meurtres par procuration Proxy Murders / Meurtres par procuration (1995) - Claudia Correy
Articole despre Ana Ularu
Ana Ularu Biografie Si Cariera
Amanunte Interesante Din Copilaria Anei Ularu
Ana Ularu Este O Actrita Exceptionala
Sufletul De Artist Al Anei Ularu

Ana Ularu News
Ana Ularu Nu Merge La Petreceri (August 31, 2010)
Ana Ularu A Facut Senzatie In Elvetia (August 31, 2010)


 

Ana Ularu Videoclipuri
Interviu 5 - Ana Ularu

irrelevant
-2
broken


Tag-uri: 1985, bucuresti, actor, scenografie, film

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :