FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 448
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Alice Glass Biografie
Alice Glass Videoclipuri
Site-uri despre Alice Glass
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Alice Glass
Intreaba despre Alice Glass
Adauga un citat spus de Alice Glass
 

Alice Glass Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Alice Glass has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Alice Glass

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Alice Glass

 Q:   Intreaba despre Alice Glass       
Alice Glass Nume Complet : Alice Glass
Data Nasteri : 1988
Locul Nasteri : Toronto, Canada
Ocupatie : Muzician

Biografie:

Alice Glass s-a nascut in 1988 si nu a fost foarte cunoscuta pana cand nu si-a format propria ei trupa. Imediat dupa acest lucru, faima ei a crescut rapid si s-a raspandit, devenind un artist international. In 2003, Alice Glass impreuna cu Ethan Kath au format trupa Crystal Castles. Primul lor single important a venit abia in 2005, "Alice Practice". Lunga asteptare de la momentul formarii trupei si pana la prima piesa adevarata s-a dovedid a fi in cele din urma benefica pentru Alice Glass si Ethan Kath.

In luna martie a anului 2008, trupa a lansat primul album, Crystal Castles. Acesta a reprezentat primul lor album complet, inregistrat in studio. Imediat, a ajun s in topurile Britanice pe locul 47. Intainte de acest albul, trupa a mai lansat si cateva single-uri precum "Air War" sau "Curte Dating".

O data cu cresterea constanta a veniturilor, Alice Glass si trupa sa Crystal Castles au inceput sa aprinda o multime de controverse. De exemplu, reactia lor salbatica in cadrul festivalului de la Glastonbury in iunie 2008 i-a fortat pe organizatori sa le inchida reprezentatia mai devreme decat era stabilit.

Cea mai mare controversa insa a fost cea legata de incalcarea licentei Creative Commons. Aceasta licenta permite artistilor sa foloseasca anumite probe atata vreme cat acestia indeplinesc trei conditii de baza: sa fie utilizate in mod corespunzator, sa nu fie folosite pentru motive comerciale si sa nu fie modificate in nici un fel. O serie de artisti, inclusiv Trevor Brown au sustinut ca Alice Glass si Crystal Castles au incalcat aceasta licenta.

In anul 2008, dupa un spectacol in Chicago, Alice Glass a fost implicata intr-un acceidnet de masina in urma caruia si-a fracturat doua coaste. In ciuda sfatului medicului de a nu se urca pe scena cel putin o luna, Alice Glass a fost inapoi in "actiune" dupa numai cateva zile. Desi suferind de dureri cumplite, Alice a fost capabila sa efectueze un show salbatic de douazeci de minute.

 

Alice Glass Videoclipuri
Crystal Castles supporting Blur @ Hyde Park, 2 July, 2009

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1988, muzician, crystal castles

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru alice_glass. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 20 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :