FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 522
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ali Larter Biografie
Ali Larter Videoclipuri
Ali Larter Poze
Ali Larter Filme
Ali Larter Articole
Ali Larter Stiri
Site-uri despre Ali Larter
Tab-uri utile
Comentarii
Ali Larter Poll-uri
Intrebari despre Ali Larter
Ali Larter Citate
Vedete nascute pe 28 Februarie
Celebritati nascute in Cherry Hill New Jersey SUA
Actrite in zodia Pesti
Vedete care au studiat la Cherry Hill High School West
Celebritati de religie Catolic
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 173 cm inaltime
 

Ali Larter Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ali Larter has no Fans yet!

Ali Larter Polls 


Biografii


Intrebari despre Ali Larter

- Cred ca Ali Larter este de origine suedeza. Am dreptate?... by Denisa

- Tie de ce iti place Ali Larter?... by Corina

- Tu de ce crezi ca este Ali Larter faimoasa?... by Corina

- Unde pot gasi si eu fotografii interesante cu Ali Larter?... by Irina

- In ce filme celebre a ajucat Ali Larter?... by Alex

- Care sunt citatele tale preferate de la Ali Larter?... by Ramona

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ali Larter

 Q:        
Ali Larter Ali Larter (nume complet:Alison Elizabeth Larter) s-a nascut in Cherry Hill, New Jersey, U.S. si este cunoscuta pentru rolulsau din serialul “Heroes” si din filmele horror “Final Destination” si “Resident Evil: Extinction”

Cariera:

Desi incepuse o cariera de model, si chiar a aparut in reviste precum People, FHM si Maxim, Ali Larter a trecut la cariera de actrita iar primele roluri au venit in 1997 in diverse programe de televiziune.

In 1999 a aparut in filmul “Varsity Blues” care a avut incasari de peste 53 de milioane de dolari, in comedia “Drive me crazy” si in remake-ul horror “House of Haunted Hill”, care desi a fost criticat a inregistrat incasari de 40 de milioane de dolari.

In 2000 a avut rolul principal in filmul horror “Final Destinati on” iar anul urmator a aparut in “Legally Blonde”. In 2002 actrita s-a mutat din L.A. in New York pentru filmarile la ”Final Destination 2”.

In 2005, dupa ce a jucat in thriller-ul “Confess”, s-a mutat inapoi in L.A., si primul rol a venit din partea NBC in serialul “Heroes” care s-a ales cu cateva nominalizari.

In 2007 a avut rolul principal in filmul “Marigold” alaturi de actorul indian Salman Khan, rol ce i-a adus un salariu din 7 cifre.

In acelasi an a jucat alaturi de Milla Jovovich in horror-ul “Resident Evil: Extinction”.
In 2010 si-a adjudecat rolul din “Resident Evil: Afterlife”, de data aceasta filmat in 3D.

De ce ne place Ali Larter?

Ali Larter a avut curajul sa schimbe cursul carierei sale de la model la actrita si din cariera de actrita de pana acum reiese ca a fost o decizie inteleapta si poate continua sa adune premii de pe urma rolurile interpretate.

De ce este faimoasa Ali Larter?

Odata cu interpretarea celor 2 roluri din serialul “Heroes”, actrita a castigat atentia internationala si a continuat sa se mentina la un nivel ridicat in special prin filmele horror in care a aparut.

Pe scurt despre Ali Larter:

Nume: Alison Elizabeth Larter
Locul nasterii: Cherry Hill, New Jersey, U.S.
Data nasterii: 28 februarie 1976
Parinti: Mama Margaret si tatal Danforth Larter
Frati / Surori: O sora mai mare Kirsten
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,73cm
Nationalitate: Americana
Porecle: Allegra Coleman
Sot: Hayes MacArthur
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Actrita
Studii: Carusi Middle School, Cherry Hill High School West

Filmografie:

• Resident Evil: Extinction (2007)
• Heroes (20 episoade, 2006-2007)
• Marigold (2007)
• Homo Erectus (2007)
• Crazy (2006)
• Confess (2005)
• A Lot Like Love (2005)
• Three Way (2004)
• Final Destination 2 (2003)
• Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
• American Outlaws (2001)
• Legally Blonde (2001)
• Final Destination (2000)
• House on Haunted Hill (1999)
• Drive Me Crazy (1999)
• Giving It Up (1999)
• Varsity Blues (1999)
• Dawson's Creek (2 episoade, 1998)
• Just Shoot Me! (1 episod, 1998)
• Chicago Hope (1 episod, 1998)
• Chicago Sons (1 episod, 1997)
• Suddenly Susan (1 episod, 1997).
Articole despre Ali Larter
Despre Ali Larter
Ali Larter Cariera De Model
Ali Larter Cariera De Actrita
Alia Larter Despre Viata Ei Personala

Ali Larter News
Ali Larter Este Insarcinata (October 08, 2010)
Ali Larter Este Insarcinata (October 08, 2010)


 
Ali Larter Filme

American Outlaws
Vedetele contra-ataca
No photo available
Pretul Groazei
No photo available
Blonda de la drept
No photo available
Invingatorii
No photo available
Giving It Up
No photo available
Confess
No photo available
Three Way
No photo available
Final Destination
No photo available
Destinatie Finala 2
No photo available
Ma scoti din minti!
No photo available
Entertainment Tonight
Late Night with Jimmy Fallon
Ali Larter Filmography
 

Ali Larter Videoclipuri
Sexy Ali Larter (Popular)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1976, actrita, peste

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 24 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :