FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 641
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Alex Castillo Biografie
Alex Castillo Videoclipuri
Alex Castillo Filme
Site-uri despre Alex Castillo
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Alex Castillo
Intreaba despre Alex Castillo
Adauga un citat spus de Alex Castillo
Vedete nascute pe 25 Mai
Celebritati nascute in Chicago Illinois SUA
Actori in zodia Gemeni
 

Alex Castillo Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Alex Castillo has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Alex Castillo

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Alex Castillo

 Q:   Intreaba despre Alex Castillo       
Alex Castillo Actorul Alex Castillo s-a născut la 25 mai 1969, in Chicago, Illinois, S.U.A. Numele sau complet este Gustavo Alejandro Castillo.

A jucat mai întâi in spectacole de teatru ca Detained in the Desert, Oedipus El Rey la Boston Court Theatre, in Communicado la Diavolo Theatre, Dinner With Friends la Hollywood Playhouse, face parte din actorii de la Alliance Repertory Company din Los Angeles.

A debutat la televiziune in anul 2003, cu serialul El alma herida, in acelaşi an juca in lung metrajul Holes.

Filmografie:
2011 lor Finest Hour (Jos)
2011 Walter (Jorge)
2010 El Bolerito
2010 Remember Me in Red (Eduardo Serra)
2010 The Response
2010 Underdogs (Benny)
2009 Monk (serial TV) -Pool Cleaner
2009 Mending Fences (TV) - Inginer
2009 Keepers (Father Miguel)
20 08 Terminator: The Sarah Connor Chronicles (serial TV ) - Manny Manny
2008 East LA - Capitanul Mendes
2008 General Hospital (serial TV)
2007 Criminal Minds (serial TV)- Ortiz Tatăl
– Children of the Dark (2007) -Joao
2007 The Job
2006 Late Night Girls -Carlos
2006 The Unit (serial TV) – Seful Politiei
2006 Father Figure -Alejandro
2006 Slip -David
2006 Days of Our Lives (serial TV) -Caesar
2006 Rosa- Diego
2006 December Ends -Miguel
2006 24 (serial TV) –Hugo
2006 Women in Law (serial TV) -Judge Finch
2005 Fiasco -Hector Manchez
2005 Goal!
2005 Weekends at the DL (serial TV) - Ofiţer de poliţie
2005 Medical Investigation (serial TV) - Tatăl lui Berto
- Misiunea La Roca: Partea 1 (2005) ... Tatăl lui Berto
2004 Pan Dulce -Lorenzo Lopez
2004 Miracle Mile- Poştaş
2004 American Family (serial TV)
2004 Darkness Minus Twelve- Sandro
2003 JAG (serial TV) -Paraguayan Orderly
2003 Rivals- Nando
2003 Got Papers? - Reporter
2003 Wild West's Most Wanted (serial TV)
2003 Holes – Fermier mexican
2003 El alma herida (serial TV) - Memo

Pe scurt despre Alex Castillo:

Nume complet: Gustavo Alejandro Castillo
Nume de scena: Alex Castillo
Ocupatia: actor de teatru si film
Data nasterii: 25 mai 1969
Locul nasterii: Chicago, Illinois, S.U.A.
Zodia: Taur
Naţionalitate: americana
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: caprui
Înălţime: 1,93 m

De ce este faimos Alex Castillo?

A jucat in seriale de televiziune cunoscute ca Terminator: The Sarah Connor Chronicles, General Hospital, Criminal Minds, Days of Our Lives, etc.

De ce ne place Alex Castillo?

Alex Castillo joaca in spectacole de teatru, vorbeşte spaniola, portugheza si engleza.

 
Alex Castillo Filme

No photo available
Got Papers?
No photo available
Goal!
No photo available
Wild West's Most Wanted
No photo available
Darkness Minus Twelve
No photo available
O noapte la muzeu
24
Alex Castillo Filmography
 

Alex Castillo Videoclipuri
Alex Castillo 1 place winner Model America diet by Optivita Nutr...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :