FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 886
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Adam Sandler Biografie
Adam Sandler Videoclipuri
Adam Sandler Stiri
Site-uri despre Adam Sandler
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Adam Sandler
Intreaba despre Adam Sandler
Adauga un citat spus de Adam Sandler
Vedete nascute pe 09 Septembrie
Celebritati nascute in Brooklyn New York SUA
Actori in zodia Fecioara
 

Adam Sandler Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Adam Sandler has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Adam Sandler

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Adam Sandler

 Q:   Intreaba despre Adam Sandler       
Adam Sandler Adam Richard Sandler s-a născut în Brooklin, New York, la data de 9 septembrie 1966. Este fiul lui Judy, de profesie infirmieră la şcoală, şi a lui Stanley Sandler, un inginer. Este de religie iudaică. Familia sa s-a mutat la Manchester, în New Hampshire când acesta avea cinci ani. Acolo a urmat cursurile Manchester Central High School. A descoperit că este un comediant din fire şi şi-a explorat talentul în timp ce era la Universitatea din New York, interpretând roluri în cluburi şi campusuri. A absolvit cu o Diplomă în Artele Fine în anul 1991 şi a fost şi un membru al frăţiei Tau Epsilon Phi.
Ulterior în cariera sa, a fost inspirat de amintirile timpurii, pentru a crea poveştile filmelor sale. Melodia "Lunchlady Land" este dedicată Silviei, femeia ce le servea masa la cantina Hayden Dining de la Universitatea din New York. În filmul Click, Sandler merge la lacul Winnipesaukee, cel mai mare lac din New Hampshire, acelaşi cu cel în care a fost in tabăra de vară, când era copil.

După ce a devenit un membru cunoscut al show-lui Saturday Night Live, a continuat cu interpretarea rolurilor sale în filme de la Hollywood, filme ce au avut încasări de peste 100 milioane dolari. Deşi este mai cunoscut pentru rolurile sale de comedie din filmele Billy Madison (1995), Happy Gilmore (1996) şi Big Daddy (1999), a jucat cu succes şi în roluri romantice şi dramatice, în filme precum Punch-Drunk Love (2002), Spanglish (2004), şi Reign Over Me (2007).

În viaţa personală din prezent, este căsătorit cu actriţa Jacqueline Samantha Titone. Nunta a avut loc la data de 22 iunie 2003 şi acum sunt părinţii lui Sadie Madison Sandler, născută pe 6 mai 2006, la Cedars-Sinai din Los Angeles. Sandler trăieşte cu familia sa în Los Angeles, deşi acesta mai are un cămin în New York. În 21 mai 2008, a anunţat în emisiunea The Tonight Show cu Jay Leno ca el şi soţia sa aşteaptă un alt copil.

Actorul Thomas Wilson din Back to the Future Fame a susţinut că Sandler este "cel mai prietenos bărbat faimos din câţi cunoaşte".
Sandler, un republican, a luat parte la Convenţia Naţională Republicană din anul 2004 şi a contribuit cu bani pentru a sprijini campania prezidenţială a lui Rudy Giulani din anul 2008.

În octombrie 2007, a donat un milion de dolari Clubului de Fete şi Băieţi din oraşul copilăriei sale, Manchester, New Hampshire.
sursa imaginii : libertyfilmfestival.com
Adam Sandler News
Al Pacino si Katie Holmes in regia lui Adam Sandler (September 06, 2010)
Will Ferrell este actorul platit cel mai mult peste valoarea sa (December 10, 2010)


Adam Sandler Liste
Actori din New York
Na?teri în 1966
Americani în via??
Cânt?re?i americani
Muzicieni americani
Hollywood Walk of Fame


 

Adam Sandler Videoclipuri
Adam Sandler original Chanukah (Hanukkah) Song

irrelevant
1
broken


Tag-uri: 1966, actor, new york

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :