FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 716
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Penny Lancaster Biografie
Penny Lancaster Videoclipuri
Penny Lancaster Poze
Site-uri despre Penny Lancaster
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Penny Lancaster
Intreaba despre Penny Lancaster
Adauga un citat spus de Penny Lancaster
Vedete nascute pe 15 Martie
Celebritati nascute in Chelmsford Anglia
 

Penny Lancaster Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Penny Lancaster has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Penny Lancaster

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1982   1985   1980   brazilia   1981   fhm   1978   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Penny Lancaster

 Q:   Intreaba despre Penny Lancaster       
Penny Lancaster Nascuta pe 15 Martie 1971, în Chelmsford, Essex, Anglia, nu trebuie sa ne uitam departe ca sa descoperim în cazul lui Penny Lancaster de unde a mostenit capacitatea ei atletica şi dragostea pentru fitness. Ambii parinti ei erau pasionati de gimnastica, iar pe tot parcursul copilariei ei, ea si Oliver fratele si-au atins scopul de a deveni instructori de fitness.

Biografie:

Profund implicată în dans - de la balet la cel modern – inca de la varsta de 6 ani, Lancaster a avut vise de a deveni o profesionista intr-o perioada cat mai scurta. In timp, inca de la varsta de 16 ani, Penny a fost atât de sprintena şi înaltă ca ea nu a simţit aerobica, si a considerat dansul ca ar fi o cale mai bună pentru ea. Şase ani mai târziu, Lancaster a fost atât de dedicata pentr u aerobica şi stilului de viaţă pe care`l avea, incat ea a decis să transforme această dragoste într-o carieră.

Ea a devenenit un formator si a obtinut certificatul pentru fitness, iar un scouter a remarcat talentul ei pentru fitnesss si i-a sugerat sa ia în considerare această muncă la modul cel mai serios. Întotdeauna fiind pentru ea un joc, Penny a sărit direct în rolul de model şi si-a rotunjit veniturile intr-un mod foarte frumos asemenea unei statuete blonde frumos sculptate.

Niciodată nu o să se odihnească pe laurii ei deşi, Penny s-a gandit este mai bine sa cunoasca partea cealaltă a modelingului - fotografia - şi a început cursuri pentru a învăţa aceast meserie. În 1998, studenta fotografa a avut şansa de sa-l întâlneasca pe Rod Stewart. Ea l-a intrebat celebrul cantaret dacă ea ar putea avea o imagine cu el şi, după ce au inceput sa discute intre ei, si-au dat seama că au multe în comun.

În curând, Stewart şi Lancaster si-au dat intalniri. Tabloidele au iubit mult acest cuplu, şi nu a fost doar de dragul frumuseţii lui Penny. Stewart trecea printr-o separare publica de soţia sa Rachel Hunter, iar noua faimoasa doamna a devenit un subiect pentru presa. Hunter şi Lancaster au fost schimbate între ei cuvinte publice, şi un zvon a fost faptul că cele două modele au avut o valoare justă de animozitate unul faţă de celălalt.

În ciuda acestor distrageri, Lancaster a continua cariera sa, si a lucreat atât ca fotograf pentru revistele Hello! cat şi ca spokesmodel de lenjerie pentru Ultimo. Bine-cunoscutul sutien al companiei Ultimo a devenit cererea ei de faima - in afara de prietenul Stewart, desigur - aşa că publicul a fost destul de surprins cand compania a pastrat-o pe Lancaster în favoarea lui - cine altcineva? - Rachel Hunter.

Este evident ca publicitatea a creat mai multe tensiuni între cei doi, dar Penny, intotdeauna fiind diplomatica, a încheiat disputa public, prin incheierea unui armistiţiu cu Hunter în timpul unei intalniri aranjate faţă-în-faţă. Perturbate serios de lipsa ei de muncă pentru modeling, Penny a mers direct sa lucreze la cealalta pasiunea a ei altă ,creand un DVD pentru fitness , numit Ultimate Body Workout. Banda de formare a necesitat anii de cunoştinţe a lui Lancaster ca antrenoare de fitness şi, ca rezultat, s-a vândut extrem de bine.

Planurile pentru cariera ei chiar in partea din spate a mintii ei pe 9 martie 2005, cu toate acestea, dupa mult timp . prietenul Rod Stewart a cerut-o in căsătorie pe culmea Turnului Eiffel din Paris. Cuplul a anunţat planurile de a se căsători cât mai curând dupa ce divorţul lui Stewart cu Hunter se va finaliza. Adăugarea de combustibil mass-media, care a început prin declaraţia lui Stewart privind faptul că Lancaster era gravidă, si urma sa nasca în decembrie 2005.

Intre a stabili viaţa de căsătorie şi cea de părinte, Lancaster se îndreaptă pe o linie de produse de ştergere a parului numita "Hot Legs".. Ea a arătat, de asemenea, în afara aptitudinilor sale performante pentru un eveniment caritabil, aşa cum ea a cântat şi a dansat în Tonight's The Night,, un musica bazata pe hit-urile lui Rod Stewart.

 

Penny Lancaster Videoclipuri
Penny Lancaster

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1971, anglia, model, fitnes, tabloid

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru penny_lancaster. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :