FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Sanziana Negru si Smiley

 
 Sanziana Negru
Sanziana Negru Biografie
Sanziana Negru Video
Sanziana Negru Relatii
Sanziana Negru Director

Creeaza Poll pentru Sanziana Negru
Sanziana Negru Smiley
 
8 voturi
Voteaza!
 
 Smiley
Smiley Biografie
Smiley Video
Smiley Relatiii
Smiley Director

Creeaza Poll pentru Smiley
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Smiley si Sanziana Negru au avut o relatie ce a durat aproape trei ani de zile. Cei doi se cunosc din 2005, si au incercat cat au putut sa isi tina departe de ochii publicului relatia lor. S-au afisat impreuna de putine ori, si de fiecare data cand au facut-o, au aratat ca se inteleg foarte bine, unul dintre motive fiind faptul ca nu se vad foarte des. In luna noiembrie a anului 2007 cei doi pozau drept un cuplu perfect, fiind foarte indragostiti, la putin timp dupa aceea, s-au despartit. Inainte de sarbatorile de iarna, Sanziana a fost nevoita sa elibereze nu doar statutul de iubita a cantaretului, ci si locuinta acestuia, lucru care s-a dovedit a fi destul de neplacut in pragul Sarbatorilor. Desi a fost parasita de cantaret pentru Laura Cosoi, frumoasa bruneta a reusit sa treaca peste despartirea dintre ei, cei doi interactioneaza mai tot timpul, si au o relatie foarte civilizata si educata. In urma cu putin timp Sanziana a marturisit cu ironie ca Smiley o bantuie in fiecare noapte, cand se gandeste la el se rascoleste noapte in pat si se trezeste plangand.


Istoric relatie [ editeaza ]
2005In 2005 Smiley si Sanziana au devenit un cuplu.
 
2007In 2007 la sfarsitul anului cei doi s-au despartit.
 

Sanziana Negru Relatii
• Sanziana Negru si Smiley
Smiley Relatii
• Laura Cosoi si Smiley
• Sanziana Negru si Smiley
 
In aceasta pagina
 
sanziana negru si smiley Descriere
sanziana negru si smiley Istoric relatie
Sanziana Negru Relatii
Smiley Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Sanziana Negru si Smiley. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre sanziana negru si smiley