FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Katie Holmes si Tom Cruise

 
 Katie Holmes
Katie Holmes Biografie
Katie Holmes Video
Katie Holmes Relatii
Katie Holmes Director

Creeaza Poll pentru Katie Holmes
Katie Holmes Tom Cruise
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Tom Cruise
Tom Cruise Biografie
Tom Cruise Video
Tom Cruise Relatiii
Tom Cruise Director

Creeaza Poll pentru Tom Cruise
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Mai tanara cu 16 ani decat Tom Cruise, Katie Holmes l-a cunoscut pe celebrul actor in Italia, unde s-au afisat pentru prima data impreuna, sarutandu-se in fata fotografilor. Despartit de curand de actrita spaniola Penelope Cruz, dupa 3 ani de relatie, el isi demonstra ostentativ iubirea pentru tanara Katie. Desi obisnuise publicul cu o atitudine discreta, dragostea pentru ea l-a facut sa sara pe canapeaua din emisiunea lui Oprah Winfrey, la care era invitat. Peste 3 luni o cerea in casatorie, in romanticul Paris, la inaltimea turnului Eiffel, in timpul unei cine la restaurantul Le Jules Verne. El facea un turneu de promovare a filmului Razboiul lumilor, regizat de Steven Spielberg si Katie promova partea a 5-a a seriei Batman si s-a crezut initial ca anuntul acestei logodne era un proiect publicitar. S-au casatorit civil in secret, la Los Angeles, Statele Unite, cununia religioasa avea loc la castelul Odescalchi din Bracciano, Italia. Kate a aderat la religia scientologica de dragul lui Tom Cruise. Au avut o petrecere de nunta extrem de romantica, impresionanta si mediatizata, intr-un castel din secolul al XV-lea, situat in imprejurimile Romei. Au existat zvonuri ca de fapt este vorba de o casatorie pusa la cale de superiorii bisericii scientologice. Au plecat in Maldive pentru luna de miere, la bordul unui iaht de lux. Cu 7 luni inainte de nunta s-a nascut fiica lor, Suri. Presa a numit cuplul TomKat si i-a tratat cu interes, straduindu-se sa inventeze povesti despre posibile despartiri sau certuri intre cei doi soti.


Istoric relatie [ editeaza ]
2005aprilie 2005- Incepea relatia dintre Katie Holmes si Tom Cruise
 
2005iunie 2005- Tom Cruise i-a cerut mana lui Katie la Paris
 
200618 aprilie 2006- Se nastea fiica lor, Suri
 
200618 noiembrie 2006- Tom Cruise si Katie Holmes se casatoreau in Italia, la Bracciano
 

Katie Holmes Relatii
• Katie Holmes si Tom Cruise
• Katie Holmes si Tom Cruise
Tom Cruise Relatii
• Katie Holmes si Tom Cruise
• Penelope Cruz si Tom Cruise
• Nicole Kidman si Tom Cruise
• Katie Holmes si Tom Cruise
• Nicole Kidman si Tom Cruise
• Mimi Rogers si Tom Cruise
 
In aceasta pagina
 
katie holmes si tom cruise Descriere
katie holmes si tom cruise Istoric relatie
Katie Holmes Relatii
Tom Cruise Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Katie Holmes si Tom Cruise. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre katie holmes si tom cruise