FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Iulian Miu si Mihaela Dinu

 
 Iulian Miu
Iulian Miu Biografie
Iulian Miu Video
Iulian Miu Relatii
Iulian Miu Director

Creeaza Poll pentru Iulian Miu
Iulian Miu Mihaela Dinu
 
5 voturi
Voteaza!
 
 Mihaela Dinu
Mihaela Dinu Biografie
Mihaela Dinu Video
Mihaela Dinu Relatiii
Mihaela Dinu Director

Creeaza Poll pentru Mihaela Dinu
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Iulian Miu si Mihaela Dinu sunt impreuna de la inceputul anului 2010, insa relatia celor doi s-a desfasurat pentru o perioada de timp cu multa discretie, cei doi incercand sa evite cat mai mult aparitiile publice impreuna, pentru a-si proteja cat mai bine relatia, deoarece vor sa aiba o relatie normala, nu un subiect de presa. In luna mai a acestui an cei doi au hotarat sa nu se mai ascunda, fiind vazuti in clubul Princess, la o prezentare de moda, in ipostaze foarte tandre. Desi formeaza un cuplu de invidiat, Mihaela si Iulian prefera sa nu comenteze prea mult pe seama relatiei lor. Sunt impreuna de cateva luni bune si sunt foarte fericiti. De cand s-a aflat de relatia lor, au fost in atentia presei, si s-au aflat de multe ori pe prima pagina a ziarelor. Pentru frumosul model, fostul fotbalist a lasat in urma stilul de viata specific unui burlac perfect si a hotarat sa se faca baiat de casa. Cei doi se inteleg foarte bine, in ciuda diferentei de varsta dintre ei.


Istoric relatie [ editeaza ]
2010In 2010 la inceputul anului Iulian si Mihaela au hotarat sa formeze un cuplu, cei doi au o relatie foarte frumasa.
 

Iulian Miu Relatii
• Iulian Miu si Mihaela Dinu
Mihaela Dinu Relatii
• Iulian Miu si Mihaela Dinu
 
In aceasta pagina
 
iulian miu si mihaela dinu Descriere
iulian miu si mihaela dinu Istoric relatie
Iulian Miu Relatii
Mihaela Dinu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Iulian Miu si Mihaela Dinu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre iulian miu si mihaela dinu