FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan

 
 Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu Biografie
Irinel Columbeanu Video
Irinel Columbeanu Relatii
Irinel Columbeanu Director

Creeaza Poll pentru Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu Romanita Ciolcan
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Romanita Ciolcan
Romanita Ciolcan Biografie
Romanita Ciolcan Video
Romanita Ciolcan Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan pe atunci se cunosteau din 1986. Ea avea 21 de ani, era un manechin apreciat de la casa de moda Venus, pozase pentru singura revista de acest gen a acelor ani, numita evident Moda. El, 28 de ani, mare amator de imbracaminte de calitate si de femei frumoase. I-a unit pasiunea pentru haine si in 1989 au inceput o relatie. In acelasi timp, pentru proaspatul afacerist era important ca femeia de langa el sa fie frumoasa, Romanita dorea sa-si exprime creativitatea in domeniul designului vestimentar si avea nevoie de sprijin financiar. Irinel i-a facut cadou o casa de moda, pe care o are si azi. Talentul ei a confirmat, a devenit una dintre cele mai apreciate creatoare de moda din Romania. Relatiile lui Irinel au ajutat-o pe Romanita sa-si dezvolte afacerea, el a investit si in Agentia de modelling Transilvania Fashion, Romanita a devenit o femeie bogata vanzand propriile creatii sau francize internationale. 10 ani au fost unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondena bucuresteana, relatia lor de iubire s-a domolit treptat insa, asa ca in 1996, cand Irinel o cunostea pe Anna Lesko, au hotarat sa-i puna capat. Intamplator sau nu, Anna ii semana Romanitei, prima mare iubire a lui Irinel. Au ramas prieteni dar Romanita a trecut printr-o depresie, gasindu-si linistea in credinta, mai tarziu devenea cea mai buna prietena a Annei Lesko, ii realiza rochia de mireasa a primei sotii cu acte a miliardarului, Monica.


Istoric relatie [ editeaza ]
19861986- Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan se cunosteau la prezentarile casei de moda Venus
 
19891989- Incepea relatia celor doi
 
19961996- Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Anna Lesko si a rupt relatia cu Romanita
 

Irinel Columbeanu Relatii
• Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan
• Irinel Columbeanu si Monica Gabor
• Blanche si Irinel Columbeanu
• Anna Lesko si Irinel Columbeanu
• Irinel Columbeanu si Mariana Rosca
Romanita Ciolcan Relatii
• Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan
 
In aceasta pagina
 
irinel columbeanu si romanita ciolcan Descriere
irinel columbeanu si romanita ciolcan Istoric relatie
Irinel Columbeanu Relatii
Romanita Ciolcan Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre irinel columbeanu si romanita ciolcan