FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Ion Dichiseanu si Sarita Montiel

 
 Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu Biografie
Ion Dichiseanu Video
Ion Dichiseanu Relatii
Ion Dichiseanu Director

Creeaza Poll pentru Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu Sarita Montiel
 
3 voturi
Voteaza!
 
 Sarita Montiel
Sarita Montiel Biografie
Sarita Montiel Video
Sarita Montiel Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Actorul roman Ion Dichiseanu si actrita si cantareata spaniola Sarita Montiel s-au cunoscut In Liban, la Festivalul International de Film de la Beirut. Dichiseanu facea parte dintre invitatii la o receptie particulara, era trecut pe lista cu numele John Dicksen. L-a remarcat Sara si i-a retinut numele, au iesit de cateva ori impreuna. Dupa un an, ea venea in Romania sa sustina concerte la Sala Palatului din Bucuresti. N-a acceptat sa urce pe scena decat cu conditia sa fie prezentata de John Dicksen si organizatorii n-au inteles despre cine era vorba. Sarita insista sa explice ca l-a cunoscut la Beirut, ca facea parte din delegatia oficiala a Romaniei. Dichiseanu a aparut pana la urma si in fiecare seara de spectacol i-a adus pe scena cate un trandafir rosu. In ultima seara de sedere a ei in Romania, Dichiseanu a primit o scrisoare la la dirijorul spectacolului, Solano, care ii transmitea ca este invitat de doamna Montiel la o masa de adio, la Athenee Palace. Cum artista era si cazata intr-unul din apartamentele hotelului, dirijorul, dupa masa, il tot indemna sa mearga sa-i prezinte omagii Saritei. Dichiseanu nu indraznea, dupa un pahar de whisky a invitat-o la dans, apoi a luat-o cu el la o alta petrecere. A doua zi, Sarita nu a plecat la Madrid ci a ramas pentru doua luni in Bucuresti. Dupa doua luni de relatie, ea trebuia sa revina in Spania, pentru a-si onora contractele. Nu voia insa sa renunte la Dicksen si i-a propus o suma uriasa pentru a juca intr-un film spaniol. Din pacate, n-a fost lasat sa plece din tara de autoritatile romane si au continuat sa comunice doar prin telefon. Peste 17 ani, Dichiseanu s-a casatorit cu Simona, care se nastea in vremea relatiei lui cu Sara Montiel. S-au revazut abia dupa 30 de ani.


Istoric relatie [ editeaza ]
19661966- Ion Dichiseanu si Sarita Montiel s-au cunoscut la Festivalul International de Film de la Beirut
 
19661966- Sara Montiel concerteaza la Bucuresti si il regaseste, ramane in Romania 2 luni
 
19671967- Dichioseanu incearca sa plece in Spania, dar nu este lasat de autoritati
 

Ion Dichiseanu Relatii
• Ion Dichiseanu si Simona Florescu
• Ion Dichiseanu si Sarita Montiel
Sarita Montiel Relatii
• Ion Dichiseanu si Sarita Montiel
 
In aceasta pagina
 
ion dichiseanu si sarita montiel Descriere
ion dichiseanu si sarita montiel Istoric relatie
Ion Dichiseanu Relatii
Sarita Montiel Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Ion Dichiseanu si Sarita Montiel. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre ion dichiseanu si sarita montiel