FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Gughi si Monica Anghel

 
 Gughi
Gughi Biografie
Gughi Video
Gughi Relatii
Gughi Director

Creeaza Poll pentru Gughi
Gughi Monica Anghel
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Monica Anghel
Monica Anghel Biografie
Monica Anghel Video
Monica Anghel Relatiii
Monica Anghel Director

Creeaza Poll pentru Monica Anghel
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
Monica Anghel si Marian sunt impreuna de mai bine de un an de zile si se inteleg foarte bine. Se iubesc foarte mult, au o familie fericita si implinita. Au tinut secreta relatia lor pana in momentul in care Monica a ramas gravida. Au hotarat sa se casatoreasca inainte de a se naste copilul lor, facand si cununia religioasa si cea civila, intr-un cadru restrans, alaturi de familie si cativa prieteni. Monica a fost luata prin surprindere de sotul sau cu casatoria, acesta ocupandu-se de tot, iar cantareata nu a trebuit decat sa fie prezenta la cununie. Ceremonia a avut loc pe 21 august 2010 in Bucuresti, fiind un eveniment intim. Formeaza un cuplu frumos si fericit, considerandu-se in momentul de fata cei mai fericiti oameni, deoarece aparitia micutului Aviv Alexandru le-a umplut viata de fericire. Monica si Marian au tot ceea ce isi doresc, sunt o familie implinita, avand tot ceea ce isi doresc.


Istoric relatie [ editeaza ]
2009In 2009 Monica si Marian au devenit un cuplu.
 
2010Pe 21 august 2010 cei doi s-au casatorit civil si religios.
 

Gughi Relatii
• Gughi si Monica Anghel
Monica Anghel Relatii
• Gughi si Monica Anghel
 
In aceasta pagina
 
gughi si monica anghel Descriere
gughi si monica anghel Istoric relatie
Gughi Relatii
Monica Anghel Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Gughi si Monica Anghel. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre gughi si monica anghel