FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Franco Nero si Vanessa Redgrave

 
 Franco Nero
Franco Nero Biografie
Franco Nero Video
Franco Nero Relatii
Franco Nero Director

Creeaza Poll pentru Franco Nero
Franco Nero Vanessa Redgrave
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave Biografie
Vanessa Redgrave Video
Vanessa Redgrave Relatiii
Vanessa Redgrave Director

Creeaza Poll pentru Vanessa Redgrave
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Proaspat divortata de regizorul Tony Richardson, mama a doi copii, actrita britanica Vanessa Redgrave il intalnea pe italianul Franco Nero, mai tanar cu 4 ani. Ambii erau in Statele Unite in 1967 si erau distribuiti in celebra productie cinematografica numita Camelot, regizata de Joshua Logan. Cei care ii interpretau pe Lancelot si Guinevere s-au indragostit si in viata reala. Vanessa l-a cucerit vorbind italiana perfect, caci studiase la Florenta si cu talentul de bucatareasa, el a convins-o ca nu il interesau banii, caci facea cadouri costisitoare prietenilor. S-au mutat impreuna la Roma. A urmat o relatie tumultoasa, cu certuri, despartiri, peste 2 ani se nastea fiul lor, actualul regizor Carlo Gabriel Sparanero, caci Sparanero este numele real al lui Franco Nero. Vanessa filma mult, se implicase in politica si calatorea adesea, era mereu departe de casa. Nu si-au oficializat relatia, Franco Nero dorindu-si o sotie traditionala. In 1971, actrita a pierdut o sarcina si l-a vizitat pe fostul sot. Certurile lor s-au agravat, Franco petrecea perioade lungi apoi fara sa ii adreseze nici un cuvant. Temperamentalii actori s-au despartit la trei ani dupa nasterea copilului si fiecare din ei a avut diverse alte iubiri. El a plecat la Paris, reluand legatura cu Nathalie Delon, ea incepea o relatie cu actorul mai tanar cu 8 ani, Timothy Dalton. Dragostea care i-a unit a continuat insa sa salasluiasca in sufletele lor, chiar si asa. S-a revazut adesea, viata i-a adus din nou impreuna de multe ori, s-au ocupat de cresterea fiului lor. Franco Nero a mai avut un copil intre timp, cu o columbiana, Mauricia Mena. In 1996, Vanessa Redgrave si Franco Nero erau din nou impreuna, s-au casatorit in 2006, cu o ceremonie discreta, departe de ochii presei.


Istoric relatie [ editeaza ]
19671967- Vanessa Redgrave si Franco Nero s-au intalnit in Statele Unite
 
196916 septembrie 1969- s-a nascut fiul lor, Carlo Gabriel
 
19711971- Vanessa a pierdut o sarcina
 
19721972- Cei doi actori s-au despartit
 
19961996- S-au impacat
 
200631 decembrie 2006- S-au casatorit
 

Franco Nero Relatii
• Franco Nero si Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave Relatii
• Tony Richardson si Vanessa Redgrave
• Franco Nero si Vanessa Redgrave
 
In aceasta pagina
 
franco nero si vanessa redgrave Descriere
franco nero si vanessa redgrave Istoric relatie
Franco Nero Relatii
Vanessa Redgrave Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Franco Nero si Vanessa Redgrave. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre franco nero si vanessa redgrave