FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Cristi Enache si Selena

 
 Cristi Enache
Cristi Enache Biografie
Cristi Enache Video
Cristi Enache Relatii
Cristi Enache Director

Creeaza Poll pentru Cristi Enache
Cristi Enache Selena
 
6 voturi
Voteaza!
 
 Selena
Selena Biografie
Selena Video
Selena Relatiii
Selena Director

Creeaza Poll pentru Selena
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
In 2007 la sfarsitul anului, au aparut in presa cateva poze cu Selena in costumul Evei, fiind facute de cantaretul Cristi Enache, care era iubitul secret al artistei in acea perioada. Amandoi aveau alte relatii oficiale, dar scanteia care s-a aprins intre ei, a fost destul de puternica, deoarece cei doi au avut o scurta poveste de dragoste, si de abia dupa scandalul din presa au hotarat sa puna punct. In perioada cat au fost impreuna s-au inteles foarte bine. Desi au trait o frumoasa poveste de dragoste, care nu a durat foarte mult insa, cuplul a avut parte de momente foarte frumoase, reusind sa tina departe de ochii presei relatia lor, pana in momentul in care prietena oficiala a cantaretului a dat presei pozele cu Selena. Au hotarat sa se desparta deoarece stiau ca intre ei nu poate fi mai mult decat o scurta iubire, si au hotarat sa ramana prieteni, fiecare intorcandu-se la viata lui.


Istoric relatie [ editeaza ]
2007In 2007 Selena si Cristi au trait o scurta poveste de dragoste.
 

Cristi Enache Relatii
• Cristi Enache si Selena
Selena Relatii
• Cristi Enache si Selena
 
In aceasta pagina
 
cristi enache si selena Descriere
cristi enache si selena Istoric relatie
Cristi Enache Relatii
Selena Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Cristi Enache si Selena. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre cristi enache si selena