FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Brigitte Bardot si Roger Vadim

 
 Brigitte Bardot
Brigitte Bardot Biografie
Brigitte Bardot Video
Brigitte Bardot Relatii
Brigitte Bardot Director

Creeaza Poll pentru Brigitte Bardot
Brigitte Bardot Roger Vadim
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Roger Vadim
Roger Vadim Biografie
Roger Vadim Video
Roger Vadim Relatiii
Roger Vadim Director

Creeaza Poll pentru Roger Vadim
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

In 1950, Brigitte Bardot avea aproape 16 ani si, dupa ce a aparut pe coperta revistei Elle, era remarcata de celebrul cineast Marc Allegret, care o invita la un casting pentru viitorul sau film, regizat de Roger Vadim. In vara acelui an, Vadim se indragostea de frumoasa fata si, avand intentia de a o lua de nevasta, a dorit sa-i cunoasca familia. Spre surprinderea lui, parintii se declarau impotriva carierei de actrita, pe care dorea sa o imbratiseze fiica lor, considerata imorala la acea vreme, nici tanarul regizor nu le-a inspirat prea multa incredere. Indragostita, Brigitte fugea de la scoala pentru a fi cu Roger, era descoperita de tatal sau in apartamentul lui Vadim si isi tatal isi pedepsea fiica. Sensibila, Brigitte, amenintata cu trimiterea la un colegiu englez, incerca sa se otraveasca. Dupa ce iesea din coma, isi obliga parintii disperati sa-i promita ca o vor lasa sa se casatoreasca cu Roger atunci cand va implini 18 ani. A pozat in continuare pentru Elle, a inceput sa fie distribuita in filme si, bineinteles, si-a vizitat iubitul. In 1951 facea un avort in Elvetia, dupa aceasta experienta filma Manina, fata fara voal. Cei doi iubiti s-au mutat impreuna, intr-un apartament, Vadim se angaja la Paris Meci, pentru a-si intretine viitoarea sotie. L-a convins pe tatal Brigittei de seriozitatea lui si obtinea aprobarea acestuia pentru casatoria ce a avut loc la sfarsitul anului 1952, s-a convertit la catolicism. Cariera ei a avut o ascensiune rapida si in 1956 juca in filmul lui Vadim, Si Dumnezeu crea femeia, creat de el special pentru Brigitte, cu un succes enorm. Totusi, in acelasi an se desparteau, caci ea a s-a indragostit de partenerul din acel film, Jean-Louis Trintignant. Dupa divort, secretara lui Vadim publica in France Dimanche amanunte despre viata lor privata si actrita avea o noua tentativa de sinucidere. In 1957, s-a pronuntat divortul celor doi soti. Au ramas prieteni si au colaborat mai tarziu.


Istoric relatie [ editeaza ]
19501950- Brigitte Bardot si Roger Vadim s-au cunoscut, au devenit iubiti
 
19511951- Brigitte a renuntat la o sarcina, in Elvetia
 
1952Noiembrie 1952- Brigitte incerca sa se sinucida, cand parintii ii interziceau sa se casatoreasca
 
195221 decembrie 1952- Brigitte Bardot si Roger Vadim s-au casatorit la Passy
 
19561956- Dupa filmul Si Dumnezeu crea femeia, s-au despartit
 
195706 decembrie 1957- S-a pronuntat divortul
 

Brigitte Bardot Relatii
• Brigitte Bardot si Roger Vadim
• Brigitte Bardot si Jacques Charrier
• Brigitte Bardot si Gunter Sachs
Roger Vadim Relatii
• Brigitte Bardot si Roger Vadim
 
In aceasta pagina
 
brigitte bardot si roger vadim Descriere
brigitte bardot si roger vadim Istoric relatie
Brigitte Bardot Relatii
Roger Vadim Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Brigitte Bardot si Roger Vadim. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre brigitte bardot si roger vadim