FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Bogdan Defta si Daniela Crudu

 
 Bogdan Defta
Bogdan Defta Biografie
Bogdan Defta Video
Bogdan Defta Relatii
Bogdan Defta Director

Creeaza Poll pentru Bogdan Defta
Bogdan Defta Daniela Crudu
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Daniela Crudu
Daniela Crudu Biografie
Daniela Crudu Video
Daniela Crudu Relatiii
Daniela Crudu Director

Creeaza Poll pentru Daniela Crudu
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
Daniela Crudu si Bogdan Defta s-au intalnit in umra cu patru ani, in 2006, in clubul Bamboo, unde bruneta in varsta de 17 ani era animatoare. Bogdan s-a indragostit imediat de Daniela, dar aceasta nu a fost interesata de el, iar intalnirile atat cu prietenii cat si in doi, au fost un esec evident pentru Defta, care nu a reusit sa o impresioneze pe Daniela. Timp de cateva luni de zile a bombardat-o cu telefoane si intalniri pana cand l-a acceptat. Afaceristul s-a tinut dupa frumoasa bruneta un an de zile. Daniela si-a dat seama ca afaceristul este in stare de orice pentru ea, se purta frumos cu ea, ii oferea libertate deplina si acesta fiind un om matur, avea ce sa invete de la el. Bogdan a dorit sa oficializeze relatia cu bruneta la putin timp dupa ce au devenit un cuplu, insa a fost refuzat de bruneta. In cei trei ani de cand sunt impreuna, vedeta a refuzat de trei ori cererea in casatorie, aceasta nedorind sa ajunga prea curand la altar. Daniela Crudu si Bogdan Defta sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul romanesc.


Istoric relatie [ editeaza ]
2006In 2006 cei doi s-au cunoscut.
 
2007In 2007 dupa indelungi intalniri, Daniela a acceptat sa fie impreuna cu Bogdan.
 

Bogdan Defta Relatii
• Bogdan Defta si Daniela Crudu
Daniela Crudu Relatii
• Bogdan Defta si Daniela Crudu
 
In aceasta pagina
 
bogdan defta si daniela crudu Descriere
bogdan defta si daniela crudu Istoric relatie
Bogdan Defta Relatii
Daniela Crudu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Bogdan Defta si Daniela Crudu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre bogdan defta si daniela crudu