FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Irinel Columbeanu si Monica Gabor

 
 Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu Biografie
Irinel Columbeanu Video
Irinel Columbeanu Relatii
Irinel Columbeanu Director

Creeaza Poll pentru Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu Monica Gabor
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Monica Gabor
Monica Gabor Biografie
Monica Gabor Video
Monica Gabor Relatiii
Monica Gabor Director

Creeaza Poll pentru Monica Gabor
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Atunci cand Irinel Columbeanu a vazut-o pe Monica Gabor, aceasta avea aproape 18 ani si promova produse cosmetice la Bacau. Era o fata obisnuita, eleva in ultimul an de liceu, locuia cu parintii si cele doua surori intr-un apartament . Le-a facut cunostinta Matei Miko, cel care le-a devenit si nas, succesul ei in modelling a aparut instantaneu, caci peste cateva luni era iubita lui Columbeanu si urca pe podiumul Bucharest Fashion Week, devenea Top Model Romania 2005. La inceputul lunii decembrie, coplesita de luxul pe care i-l oferea miliardarul de 48 de ani, a acceptat sa se casatoreasca. Monica a primit Mercedesul SLK, cel care fusese la Blanche, bijuterii, haine, s-a mutat in casa de la Snagov. Au plecat in Dubai, la cel mai scump hotel din lume, Burj Al-Arab, in ianuarie 2006 s-au logodit. Irinel ii facea intrarea la televiziune Monicai in 2006, la o emisiune prezentata de Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Pentru casatoria ce fusese pusa la cale, Monica Gabor, catolica, a trecut la ortodoxie, avandu-i ca nasi pe pictorul Sabin Balasa si pe sotia acestuia. Pentru ca logodnica sa fie cunoscuta, Irinel i-a facilitat acesteia aparitia la B1Tv, in emisiunea No Comment cu Irinel si Monica. Cand participa la balul de absolvire de la Liceul Henri Coanda din Bacau, Monica era vedeta si epata cu imbracamintea si bijuteriile primite de la Irinel, totusi, acesta a transferat-o la un liceu din Snagov. Dupa ce a fost declatata Cea mai sexi femeie din Romania, Monica si-a luat bacalaureatul la Brasov si peste cateva zile se casatorea. Familia ei nu a fost de acord, asa ca tatal si surorile nu au fost invitati la nunta. La Izvorani, pe proprietatea omului de afaceri Irinel Columbeanu a avut loc nunta anului 2006, transmisa in direct de posturile Tv. Monica era deja insarcinata la nunta, in august defila pe podium in tinuta de gravida, in ianuarie 2007 s-a nascut fiica lor, Irina. Au botezat-o in luna mai si in in acelasi an aparea o inregistrare cu cei doi soti facand sex oral. Tanara sotie si mama s-a afisat fericita alaturi de Irinel si Irina, si-a continuat cariera de model si a fost in Italia, Franta, Statele Unite. Au existat speculatii despre diverse relatii pe care le-ar fi avut, una dintre ele cu soferul familiei, Voicu Ruslan Panzar. Intre timp, Monica s-a definitivat studiile, a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Plecata in Statele Unite, Monica afla din presa ca Irinel se consolase acasa cu doua tinere si pozase in scene erotice. Relatia lor s-a rupt in momentul in care Monica a intentat divortul. A urmat scenariul cunoscut, Irinel i-a luat cadourile, Monica insa a cerut custodia fetitei si a obtinut-o in cele din urma.


Istoric relatie [ editeaza ]
200513 iulie 2005- Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au cunoscut
 
200527 Noiembrie 2005- Monica participa la Bucharest Fashion Week si era aleasa Top Model Romania 2005
 
200501 decembrie 2005- Columbeanu a cerut-o de sotie pe Monica
 
200623 Ianuarie 2006- S-au logodit
 
200612 Februarie 2006- Monica trece la religia ortodoxa
 
2006Iunie 2006- Monica este declarata Cea mai sexi femeie din Romania
 
200622 iulie 2006- Irinel Columbeanu si Monica Gabor se casatoresc la Izvorani
 
200717 Ianuarie 2007- S-a nascut Irina Columbeanu.
 
2009Mai 2009- botezul Irinei
 
2009Iunie 2009- Monica defila pe podium la Cluj alaturi de Voicu Ruslan Panzar
 
20102010- Irinel Columbeanu aparea in ipostaze erotice pe internet, alaturi de doua femei
 
20112011- Monica intenteaza divortul
 

Irinel Columbeanu Relatii
• Irinel Columbeanu si Romanita Ciolcan
• Irinel Columbeanu si Monica Gabor
• Blanche si Irinel Columbeanu
• Anna Lesko si Irinel Columbeanu
• Irinel Columbeanu si Mariana Rosca
Monica Gabor Relatii
• Irinel Columbeanu si Monica Gabor
 
In aceasta pagina
 
Irinel Columbeanu si Monica Gabor Descriere
Irinel Columbeanu si Monica Gabor Istoric relatie
Irinel Columbeanu Relatii
Monica Gabor Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Irinel Columbeanu si Monica Gabor