FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 250
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Werner von Siemens Biografie
Werner von Siemens Videoclipuri
Site-uri despre Werner von Siemens
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Werner von Siemens
Intreaba despre Werner von Siemens
Adauga un citat spus de Werner von Siemens
 

Werner von Siemens Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Werner von Siemens has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Werner von Siemens

Tag-uri Populare


medic   fiziolog   profesor   chirurg   anatomist   fizician   cercetator   filozof   imunolog   inventator   naturalist   inginer   bacteriolog   neurolog   igienist   microbiolog   chimist   antropolog   neurochirurg   histolog   transilvania   clinician   stiinta   doctor   alexander fleming   bacilul difteric   ambroise pare   chirurgie   lentile   carol davila   constantin levaditi   splina   antisepsie   franta   fiziologie   claudius galen  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Werner von Siemens

 Q:   Intreaba despre Werner von Siemens       
Werner von Siemens Werner von Siemens (1816-1892), fondatorul uneia dintre cele mai importante firme cu profil electrotehnic din intreaga lume, nu a putut sa studieze in ciuda deosebitelor lui inclinatii tehnice, si aceasta din motive financiare.

Intrat in armata prusaca in 1835, tanarul Siemens si fratele lui au efectuat tot felul de experiente si de inventii, in speranta ca vor castiga bani. Succesul la care Siemens a sperat atata vreme a venit in cele din urma in 1846, cand a inventat telegraful cu indicator si telegraful cu imprimator. Un an mai tarziu el a infiintat impreuna cu Johann Georg Halske firma "Die Telegraphen-Bauanstalt Siemens & Halske" cu sediul la Berlin, A stabilit prima linie telegrafica europeana mare intre Berlin si Frankfurt (1848-1849).

In 1849, Siemens iese din randurile arm atei, pentru a se putea ocupa exclusiv de inventiile sale. in 1866 el pune la punct principiul dinamului electric, care a constituit baza energeticii. Printre inventiile sale se numara si izolarea fara puncte de lipire a conductorilor electrici cu gutaperca. Siemens a instalat in toata lumea cabluri telegrafice si cabluri subacvatice.

In 1789, Siemens a realizat prima locomotiva electrica. El a contribuit la realizarea liftului actionat cu electricitate (1880), a tramvaiului electric (1881). Totodata, Siemens a fost unul dintre initiatorii Legii referitoare la inventii si unul dintre membrii fondatori ai "Physikalisch Technisches Reichsanstalt". In 1880, a fost innobilat.

Werner von Siemens Liste
Na?teri în 1816
Decese în 1892
Inventatori germani
Ingineri electrotehnicieni


 

Werner von Siemens Videoclipuri
ITA Film Werner-von-Siemens-Schule Wetzlar

irrelevant
0
broken


Tag-uri: electrotehnica, electricitate, berlin

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru werner_von_siemens. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de stiinta  - ( Oameni de stiinta - Archiva)

Data Adaugarii: 19 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :