FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 326
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stella Soleil Biografie
Stella Soleil Videoclipuri
Site-uri despre Stella Soleil
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stella Soleil
Intreaba despre Stella Soleil
Adauga un citat spus de Stella Soleil
 

Stella Soleil Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stella Soleil has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stella Soleil

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stella Soleil

 Q:   Intreaba despre Stella Soleil       
Stella Soleil Originara din Chicago, Stella Soleil (nascuta Stella Katsoudas) isi imparte acum timpul intre New York si Los Angeles, si a fost instruita în baletul clasic, atunci când ea era adolescenta. Posibilitatea ei de a cânta a venit, cand s-a format trupa fratelui ei, si au avut loc auditii pentru o vocalista. Atunci Stella si-a dat seama ce a fost destinata sa faca asta in viata.

Ea a compus în curând un text loial în scena de club din Chicago. În timp ce locuia acolo, Stella a convins Chicago Trax, un studio de înregistrare venerat, pentru a inregistra un demo. Ea a primit imediat un loc de munca la companie. Într-o perioada scurta de timp, Stella s-a pomenit cântând pe fundal in inregistrarile de acte cum ar fi "Ministry", "16 Volt", "Chemlab", si altele.

Nevoia de Katharsis

În timp ce încerca sa obtina un contract de înregistrare, Stella a devenit familiara cu respingerile. Ea a trimis un demo de sapte cântece la casele de discuri dar a fost returnat intact de fiecare data. Ramasa cu impresia ca marile companii de înregistrare ar asculta cu produsul ei daca ar parea oficial, Stella a decis sa formeze o pseudo-marca a ei.

Ideea a luat forma în curând, atunci când ea si-a asumat un nume si un titlu fals, pentru a-i servi ca legatura credibila între ea si receptionerii caselor de discuri. Au fost chemati prieteni pentru a participa la acest lucru ambitios.

Stella, care nu a cantat live niciodata, a creat asa o forfota incredibila la primul ei concert, la sarbatorirea Metro în Chicago. Cu neasteptatele fonduri stranse la spectacol, Soleil format o marca proprie, "Katharsis Records".

Stella are un secret

Stella Soleil a lansat în curând prima ei înregistrare viabila sub numele de "Sister Soleil" înainte ca Universal s-o recruteze si sa produca albumul "Solarium" în 1998. Dupa ce proiectul a trecut de termenul de valabilitate, Stella a ramas semnata de acea marca si a început lucrul la "Dirty Little Secret ", lansat în 2001 pentru aclamatii critice si populare.

O colectie de balade si piese dance au câstigat noi fani pentru sexy Stella si a propulsat-o in esalonul noilor acte pop de fuziune. Pentru acest album, talentata cantareata a lucrat cu o serie de colaboratori stabiliti muzical, precum si o echipa de producatori si producatorii executivi care au lucrat cu acte, cum ar fi Go-Go, Joan Jett, Enrique Iglesias, si Cher. Daca aceasta lista de talent este orice indicatie, Stella Soleil are un viitor stralucit in fata ei.

By FW Editor

 

Stella Soleil Videoclipuri
Stella Soleil Back Off

irrelevant
0
broken


Tag-uri: chicago, cantareata, 2001

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru stella_soleil. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :