FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 584
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stacie Orrico Biografie
Stacie Orrico Videoclipuri
Site-uri despre Stacie Orrico
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stacie Orrico
Intreaba despre Stacie Orrico
Adauga un citat spus de Stacie Orrico
Vedete nascute pe 3 Martie
 

Stacie Orrico Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stacie Orrico has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stacie Orrico

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stacie Orrico

 Q:   Intreaba despre Stacie Orrico       
Stacie Orrico Bucuria Stacie Orrico s-a nascut la data de 3 martie 1986, in Seattle, Washington, fiind copilul mijlociu intr-o familie de cinci fraţi. Când Stacie era inca tanara, familia ei s-a mutat la Denver, Colorado.

un spirit senzaţional

Stacie a cântat la şcoală şi în biserică, dar cu toate că muzica a facut parte întotdeauna din casa italiană Orrico, Stacie nu prevedea ca va cânta in viitor ca profesionista. "Intotdeauna am iubit sa cânt", a explicat Stacie , citându-le pe Whitney Houston, Crystal Lewis, Christina Aguilera, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Celine Dion ca fiind printre influenţele ei. "Dar nu am fost crescuta într-o casă de showbiz, şi părinţii mei au stat îndepărtati de scena."

În 1998, familia Orrico a participat la „Praise în Muntii Stâncosi, un seminar artist creştin ce a avut loc în Estes Park, Colorado. Fiind încurajata de un prieten, Stacie a intrat in concursul de canto la conferinta. Dar concursul a fost mult prea mare pentru Stacie - care a intrat doar pentru distracţie, sau cel putin asa a crezut, asa ca ea a fost cu atât mai surprinsa atunci cand a castigat.

Chiar mai uluitor a fost că vicepreşedinte executiv de la A & R la ForeFront Records a auzit de performanta lui Stacie, si a abordat apoi familia Orricos pentru semnarea unui contract de dezvoltare cu Stacie care pe atunci avea 12 ani.

veritabil star

În ciuda aceastei oportunitati incredibile, Orrico a avut îndoielile ei. Mulţi oameni au îndemnat-o să aştepte, spunând că este prea tinara pentru a începe o carieră muzicală. Dar când Stacie a auzit melodia "pentru un astfel de timp ca acesta" la Crystal Lewis Record, ea a decis să profite de oportunitate.

A fost o mişcare înţeleaptă. După doi ani de muncă, albumul de debut al lui Stacie, autentic, a fost lansat în august 2000. Aceasta a ajuns număr intai in topul Billboard Heatseekers si numarul sase in diagrama Billboard Top Contemporary Christian. Albumul a fost un debut fără precedent pentru o noua artist, şi a continuat să vândă peste 500.000 de exemplare. Un alt EP, Crăciun Wish, a urmat anul viitor.

Orrico a ajuns în curând in atentia celor de la „Destiny's Child”, şi grupul i-a cerut să cante in deschidere pentru ei în timpul turneului american din 2001. Stacie a fost impresionata de spiritul generos a celor de la „Destiny's Child”. "Ei m-au învăţat o mulţime", isi aminteşte Stacie. "Ei erau acolo, în partea de sus a lumii, dar eu ii urmaresc în continuare cum au timp sa vorbeasca si sa-si asculte fanii."

trăiesc un vis american

După aceea, Orrico trebuia să lucreze la un nou album, de data aceasta pentru Virgin Records şi s-a orientat spre o audienta mainstream. Auto-intitulatul album, Stacie Orrico a fost lansat în martie 2003, împreună cu descoperirea single-ului ei, "Stuck", despre capcanele de relaţii adolescente. Apoi, Stacie a semnat pentru finalul sezonului de drama NBC, American Dreams. Ea a jucat rolul de Peggy Santiglia din „Angels”, in care desfăşoară hit-ul "Prietenul meu Back".

"Modul în care au produs totul a fost retro", a declarat Orrico, dar altfel, nu a existat nici o problema.

În prezent, Stacie este pe drum promovand albumul „Stacie Orrico”. Pentru o familie care nu a avut niciun trecut în industria muzicală, cei din familia Orricos au îmbrăţişat succesul lui Stacie. Mama Patty a fost tutorele lui Stacie şi i-a tinut companie în timp ce era în turneu, şi fratele ei mai în vârstă Jesse a servit în calitate de administrator al drumurilor sorei sale.

Nu contează cât de obositor se poate obţine faima, Stacie are o reţea de sprijin mare din partea familiei şi a prietenilor care o pot păstra pe calea cea dreapta.

By FW Editor

 

Stacie Orrico Videoclipuri
Stacie Orrico Stuck

irrelevant
0
broken


Tag-uri: seattle, 1986, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru stacie_orrico. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :