FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 281
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Stacey Hayes Biografie
Stacey Hayes Videoclipuri
Site-uri despre Stacey Hayes
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Stacey Hayes
Intreaba despre Stacey Hayes
Adauga un citat spus de Stacey Hayes
Vedete nascute pe 10 August
Celebritati nascute in Londra
Vedete in zodia Leu
 

Stacey Hayes Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Stacey Hayes has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Stacey Hayes

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Stacey Hayes

 Q:   Intreaba despre Stacey Hayes       
Stacey Hayes Stacey Hayes s-a nascut la data de 10 august 1976. Ea si-a petrecut copilaria in Londra, Anglia, unde a jucat în prima ei reclama, atunci când avea numai 3 ani. Stacey si-a extins rapid CV-ul cu roluri în piese de teatru si filme, pe langa multe alte reclame TV. "Eram într-adevar disperata de a fi pe scena si de a face ceva pentru a atrage atentia," îsi aminteste ea, observând ce ea a iubit întotdeauna camera.

O parte din copilarie, Stacey si-a petrecut-o în Lincoln, Nebraska, unde a primit porecla de "Casper" de la prietenii ei. "Ca si în fantoma prietenoasa", explica Stacey ", pentru ca eram atât de palida ... avea piele britanica care nu a vazut niciodata soarele!" Dar Stacey era mai preocupata sa fie in lumina reflectoarelor decât în lumina soarelui, asa ca s-a ocupat de patinaj competitiv , roller skating, modeling, si a luat lectii de canto, actorie si cantat.

Hayes Stacey in "Sunset Beach"

Pe cand era foarte tanara, Stacey Hayes obtinerea deja unele roluri minore dar notabile. Când avea 13 ani, ea a avut o mica parte in filmul lui Tom Hanks "Turner & Hooch" din anul 1989, si la 14 ani, a jucat rolul fatei din popularul joc video de curse de la Electronic Arts ", "Road Rash" . Dar, cu mult înainte, era clar ca posibilitatile de a intra in showbiz pe care si le-a dorit Stacey au fost putine si rare în Nebraska, si ar fi trebuit sa se mute în cazul în care ea ar fi vrut sa urmeze aceasta cariera.

Stacey si-a facut inevitabila mutare in California, prima data la San Francisco, unde a avut mai mult antrenament, apoi în cele din urma la Los Angeles. Ea a facut modeling pentru multe campanii nationale de reclame, a jucat în numeroase filme B, si a aparut în emisiuni TV si telenovele ca " Sweet Valley High ", „Passions", "Days of our lives", "The young and the restless", si "Sunset Beach".

Stacey si-a rectificat, de asemenea, si talentul de a improviza facand stand-up la "Comedy Store" din LA si alte localuri , care i-au lansat reclamele in "The Tonight Show" si "The Roseanne Show". Mai târziu ,ea a gazduit show-ul TV "Salon Confidential".

Stacey Hayes învata "Lingo"

Expunerea larga a lui Stacey i-a dat un avantaj atunci când a încercat postul de co-gazda pentru "Lingo" de la The Game Show Network, în 2003. Ea a primit locul de munca si a petrecut dou? sezoane ca fiind fata sexy de langa Chuck Woolery (din "Love Collection"). Desi ea a fost concediata din show în 2004, ea a câstigat pana atunci chiar mai multi fani, iar munca ei si-a deschis mai multe usi pentru ea.

În timpul petrecut la "Lingo", Stacey a facut modeling si a lucrat folosindu-si vocea pentru jocuri video, precum si pentru filmul lui James Cameron de pe IMAX, "Ghost of the Abyss" (2003).

Mai recent, Stacey a pozat ca fiind "Fata lunii" din "Playboy" si "Fata lunii de pe internet" din "Stuffs" (ambele în iunie 2005). De?i ea a revenit recent în Anglia pentru un proiect de film, Stacey numeste Beverly Hills, California, acasa.

By FW Editor

 

Stacey Hayes Videoclipuri
Stacey Hayes - Playboy Excitement

irrelevant
0
broken


Tag-uri: anglia, 1976, actrita

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru stacey_hayes. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :