FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 375
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sophia Myles Biografie
Sophia Myles Videoclipuri
Site-uri despre Sophia Myles
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sophia Myles
Intreaba despre Sophia Myles
Adauga un citat spus de Sophia Myles
Vedete nascute pe 18 Martie
Celebritati nascute in Londra Anglia Marea Britanie
Actori in zodia Pesti
 

Sophia Myles Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sophia Myles has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sophia Myles

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sophia Myles

 Q:   Intreaba despre Sophia Myles       
Sophia Myles Sophia Myles s-a nascut la data de 18 martie 1980, în Londra, Anglia. Tatăl ei, Petru, este un vicar, în timp ce mama sa, Jane, lucrează în industria editorială. Sophia a crescut în zona Notting Hill din Londra şi a participat la Scoala primara Fox. Când Sophia avea varsta de 11 ani, tatăl ei a fost mutat la o casa parohială nouă în Isleworth, o suburbie din West London.

Biografie:

Deşi Sophia nu luase în considerare o carieră de actrita, ea a semnat pentru clasa de teatru la şcoală, atunci când ea a avea varsta de 16 ani, ,iar motivul principal pentru care a facut acest lucru a fost ca ea era îndrăgostita de profesor. Curând după aceea, Sophia a apărut într-o şcoală de producţie pentru Profesori a lui John Godber. , Atunci când performantele ei au fost văzute de scenaristul laureat al premiul Oscar, Julian Fellowes (Gosford Park), el a fost atât de impresionat de Sofia incat i-a dat un rol în 1996 BBC, adaptat la "Mark Twain Prinţ şi Cerşetor". Când Sophia a intrat pentru prima data pe platoul de filmare, ei i-a placut şi a decis să devină o actriţă.

Sophia a continuat să fie o studenta de nota A, chiar daca ea a continuat sa aiba si alte activitati precum actoria. Ea a apărut în miniseria TV "Big Women" în anul 1998, şi în adaptarea pentru marele ecran a lui Jane Austen Mansfield Park în anul următor. Deşi Sophia avea planificata sa studieze filozofia la Universitatea din Cambridge, ea si-a luat un an liber înainte de colegiu, şi, eventual, s-a devotat unei norme întregi în actorie. Ea a luat un mic rol în miniseria Oliver Twist (1999), unde s-a întâlnit şi împrietenit cu Keira Knightley, care a fost, de asemenea, o necunoscuta la acea vreme.

Peste următorii câţiva ani, Sophia a lucrat în mod constant, dar a fost în mare parte neobservată de către producatorii de filme. Ea a apărut în Guest House Paradiso (1999), "From Hell" (2001), "Tv’s The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (2001) şi The Abduction Club (2002), şi fost invitata ca oaspete la emisiuni TV precum Heartbeat (2001) şi Războiul Foyle's ( 2002). În 2003, ea a avut un rol de sprijin în filmul de actiune de invern cu lupta dintre vampiri si varcolaci "Underworld".

Primul gust de faima a lui Sophia pe scară largă a venit atunci când ea a fost exprimate ca Lady Penelope în Thunderbirds (2004); Deşi versiunea film de spectacol pentru copii a avut succes, cariera lui Sophia a fost afectată într-un fel sau altul. Ea a apărut în Out of Bounds (2004), apoi a revenit la filmele de televiziune britanice cu Colditz şi Marple: Sleeping Murder în anul 2005.

În 2006, Sophia a reluat rolul ei din Underworld în continuarea acestuia in Underworld: Evolution, în cele din urmă ea a avut rolul ei principal ca Isolda, în perioada medievală, o poveste de dragoste dintre Tristan si Isolda. De asemenea, ea a avut un rol notabil de ca Madame du Pompadour in seria de televiziune "Doctor Who" in acelaşi an.

Urmatorul ei film, "Şcoala de Artă Confidentiala", a avut premiera la Festivalul de Film Sundance în anul 2006. Ea a fost, de asemenea, exprimata în miniseria TV Covert One: The Hades Factor (2006) şi filmul Hallam Foe (2006).

 

Sophia Myles Videoclipuri
The Late Late Show - "Sophia Myles", 5.27 (2008)(R)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1980, londra, actrita, tv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :