FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 269
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Somaya Reece Biografie
Somaya Reece Videoclipuri
Site-uri despre Somaya Reece
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Somaya Reece
Intreaba despre Somaya Reece
Adauga un citat spus de Somaya Reece
 

Somaya Reece Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Somaya Reece has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Somaya Reece

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Somaya Reece

 Q:   Intreaba despre Somaya Reece       
Somaya Reece Ginie Somaya Reece s-a nascut la data de 27 Decembrie 1980, în Los Angeles, California. Un copil natural de teatru, Somaya a petrecut o mare parte din tinereţea ei cântând în biserică, cântand rap pe stradă şi dansand în cadrul programelor de după-şcoală. "Visul meu a fost să devin o mare actriţă şi muziciana", admite ea.

Biografie:

Somaya a ales să urmărească visul ei, si a luat cursuri de teatru la UCLA. Deşi orele au acutizat abilităţile ei, Somaya a fost de fapt descoperita departe de luminile rampei, atunci când ea a lucra la biroul din fata unui hotel din Beverly Hills. După cum îşi aminteşte ea, "am muncit si am devenit o parte a breslei actorilor şi am inceput sa lucrez imediat in reclame de televiziune şi filme."

Somaya a facut debu tul pe marele ecran în anul 2000, jucând rolul unei fete de la bar în thriller-ul tulburator "American Psycho" . Ea s-a bucurat de atunci de un rol mai important în anul următor în "Slammed", o comedie amuzanta cu Justin Whalin.
Acesta a fost o perioadă interesantă în cariera ei lui Somaya intrucat ea a fost abordata de un căutător de talente care a întrebat-o dacă ea a vrut să facă tranziţia în modeling. "L-am refuzat şi apoi a decis" hm ... la naiba, voi încerca, " îşi aminteşte ea.

S-a dovedit a fi o decizie inteleapta şi Somaya curând a început să apară în presa scrisă şi cea de televiziune pentru brandurile unor companii precum Budweiser, Pepsi, Coors Light, Skechers, Ralph Lauren şi Gap, printre altele.

Somaya, de asemenea, a continuat să acţioneze, şi-a făcut apariţii scurte, dar memorabile in "The Scorpionn King" (2002) in care a jucat "The Rock" , apoi in "Ride or Die" (2003) , in care joaca Vivica A. Fox, şi "Miss Cast Away" (2004), impreuna cu Eric Roberts. Ea a făcut, de asemenea, o pata pe micul ecran, cu roluri în spectacole precum „Girlfriends” si "Entourage".

Nefiind multumita de rolurile sale, Somaya a ales să preia controlul asupra carierei sale în 2006, prin lansarea ei propriei pagini intitulata MySpace. Încă o dată, instinctele ei au fost rasplătite, şi nu a fost cu mult înainte ca ea să fie invadata cu cereri de la prieteni intre 3000 si 5000 în fiecare zi. Somaya are acum aproape 600,000 prieteni pe MySpace, transformanta pagina ei in cel mai popular site social . "MySpace a fost un vehicul foarte bun", admite ea.

De fapt, MySpace a fost atât de bun pentru Somaya incat ea, de asemenea,s-a folosit de acest avantaj pentru a o ajuta la lansarea carierei sale muzicale care înmugurea. Debutul ei single, "Mira mi Pum Pum", s-a bucurat de peste 3.3 milioane de rotatii in doar zece săptămâni şi jumătate. "Imi place muzica", spune ea. "Este ceva ce pot face pentru a scapa de stres şi de asemenea, pot spune ceea ce simt."

Un alt mod de a se relaxa este fotografierea. Deşi fotografiatul început ca un hobby, noua operatiune a lui Somaya funcţionează acum ca o companie de servicii completa de fotografiere cu cinci fotografi personali. "Eu sunt publicata şi lucrez indeaproape cu clienti mari, cum ar fi Motorola, Maxim, revista Fitness, AOL şi Yahoo", spune ea. "Am făcut o mulţime de fotografii personal – iar dacă eu sunt prea ocupata am alti mari fotografi in care am încredere şi sa lucrez cu ei."

În 2007, a jucat în Somaya GB: 2525, un film Sci-Fi in care joaca stele precum Oscar Torres şi J. Anthony Pena.

 

Somaya Reece Videoclipuri
Somaya Reece Responds To Joe Budden

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1980, los angeles, actrita, tv

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru somaya_reece. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :