FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 639
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Shu Qi Biografie
Shu Qi Videoclipuri
Site-uri despre Shu Qi
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Shu Qi
Intreaba despre Shu Qi
Adauga un citat spus de Shu Qi
Vedete nascute pe 16 Aprilie
Celebritati nascute in Taipei China
 

Shu Qi Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Shu Qi has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Shu Qi

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Shu Qi

 Q:   Intreaba despre Shu Qi       
Shu Qi Nascuta pe 16 Aprilie 1976, intr-un cartier relativ sărac din Taipei, Taiwan, Shu Qi (NE Li-Hui Lin) şi familia ei au avut mereu grija zilei de maine, avand o viata grea. Independenta şi rebela, Shu Qi nu s-a bucurat de stricteţea casa sale şi, ca urmare, ea a fugit de mai multe ori.

Biografie:

La 16 ani, ea a plecat de acasă timp de şase luni, trăind cu prietenii şi luându-si locuri de muncă pentru a câştiga bani. Cu toate acestea, aceste locuri de muncă nu i-au oferit un salariu semnificativ, şi din acest motiv, atunci când Shu Qi a fost abordata de către o agenţie de modeling, ea a profitat de ocazie. Cu o figura grozava şi o fata exotica, ea a inceput modelingul la 17 ani şi a făcut unele poze foarte obraznice pentru reviste, în cei trei ani care au urmat.

În 1996, Shu Qi a transmis stilul ei de a lucra in filme, mutandu-se in industria porno. Filme ca "Sex & Zen II" (Yu PO Tuan er Zhi Nu yu XIa Jing) si "Viva Erotica" (Se Qing Nu Nan) a reprezentat contribuţia ei la gen si si-a castigat laude ca actrita "sexy si otravitoare". Managerul/agentul ei Manfred Wong, care a remarcat-o iniţial pe coperta unei reviste, a laudat-o pentru "Viva Erotica" şi a vorbit lumii despre aceasta actriţă în devenire.

Deşi trecerea de la filmele pentru adulti la mainstream nu este uşor de facut, Shu Qi a jucat cu usurinta. La început, ea era chemata pentru roluri tipice de femei subordonate care sunt frecvente în cinema in Hong Kong, a jucat in filme ca "Growing Up", "Queer Story" si "Till Death Do Us Laugh". În ciuda rolurilor redundante, Shu Qi a devenit dependenta de muncă, jucand in cinci filme în 1997.

Impresionant, Shu Qi si-a dublat producţia în 1998. Cu filme ca "Portland Street Blues" şi "City of Glass", Shu Qi a fost recunoscută ca o actrita versatila care ar putea domina ecranul de argint. Shu Qi a apărut ca actrita favorita a Chinei în 1999, când a apărut alaturi de Jackie Chan în "Gorgeous" (Bor lei jun).

Deşi a refuzat rolul ocupat în cele din urmă de Zhang Ziyi în 2000 in "Crouching Tiger, Hidden Dragon", Shu Qi si-a menţinut celebritatea in noul mileniu. În 2002, Shu Qi si-a arătat abilitatea de a satisface o audienţă internaţională de succes în filmul "The Transporter", singura ei aparitie într-un film în limba engleză. În acelaşi an, Shun Qi a fost in rolul principal in filmul "So Close" (Chik Yeung tin sal), un film de acţiune extrem de incitant, care a câştigat recunoaşterea din partea criticilor din intreaga lume.

In ciuda statutului lui Shu Qi ca un mare star şi apariţii frecvente în presa de scandal (ea a avut o relaţie foarte serioasa cu cantaretul-actor Leun Lai), ea si-a încetinit ritmul de lucru. Filme ca "Finding Mr. Perfect" (Kei Fung SAU Dik) din 2003 şi în 2005 "The Best of Our Times" (Zui hao de Shi Guang) pun in evidenţia cele mai bune filme din munca ei cea mai recenta, dar fiţi siguri că aceasta frumusete din Asia va trebui să muncească din greu pentru a-si menţine poziţia in varful industriei cinematografice din Hong Kong.

Deja castigatoare a unui Cal de Aur, un Bauhinia de Aur si două Premii de Film Hong Kong, Shu Qi ar trebui să colectioneze mai mult hardware în anii următori.

 

Shu Qi Videoclipuri
Shu Qi Goes For A Ride

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1976, taiwan, actrita

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru shu_qi. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 15 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :