FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 232
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sarah Paulson Biografie
Sarah Paulson Videoclipuri
Site-uri despre Sarah Paulson
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sarah Paulson
Intreaba despre Sarah Paulson
Adauga un citat spus de Sarah Paulson
Vedete nascute pe 17 Decembrie
Celebritati nascute in Tampa Florida SUA
Vedete in zodia Sagetator
 

Sarah Paulson Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sarah Paulson has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sarah Paulson

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sarah Paulson

 Q:   Intreaba despre Sarah Paulson       
Sarah Paulson Sarah Paulson spune ca Tampa Bay, Florida este locul de naştere al ei, dar in realitate a fost Brooklyn, New York locul unde ea a crescut. Nascuta pe data de 17 decembrie 1974, Sarah a fost mutata la New York în anii ei de scoala elementara.

Ea a mers la liceul din Manhattan, unde a participat la Academia Americana de Arta Dramatica si Liceul de Actorie. Educaţie ei pentru estetica i-a dezvoltat rapid aprecierea pentru actorie.

Sarah si-a facut debutul pe Broadway în Rosensweig Sisters în anul 1993, la vârsta de 18 ani. Acest debut a fost în acelaşi an, cand a lansat producţia Off-Broadway, “Talking Pictures. Aprecierea lui Sarah pentru scena a fost transformata acum într-un mare talent şi o carieră promiţătoare.

Sarah Paulson in “Law & Order”

Talente le de Broadway ale lui Sarah, nu au fost ignorate de marii producători de televiziune pentru mult timp. Ea a primit un rol în filmul “Law & Order” din NBC in 1994. In primavara anului urmator, Sarah a primit primul ei rol intr-un film de televiziune, care face parte din producţia CBS, “Friends at Last”. Datorită, în parte, minunatei capacitati actoricesti a lui Sarah, CBS a ales să transforme filmul într-o întreagă serie dramatica.

Cel mai notabil rol al lui Sarah în timpul anilor 20 ai ei, a venit în marea productie de film “American Gothic”. Spectacolul a fost cunoscut de mulţi şi iubit de toţi cei care au vizionat cum activeaza Sarah în aceste episoade si a fost absolut captivant.

Din păcate, în ciuda succesului timpuriu al show-ului, acesta s-a încheiat prematur, din motive necunoscute pentru public. Dar, desigur, Sarah Paulson si-a revenit dupa pierderea celui mai mare rol din viata ei, cu un alt hit de televiziune,” Jack & Jill”. De-a lungul anilor '90, Sarah a avut numeroase apariţii notabile în spectacole cum ar fi “Touched by An Ange”l si “Cracker”.

Sarah Paulson coboara cu dragoste

În acelaşi an, “Jack & Jill” a avut premiera, la fel si filmele “The Other Sister” si “Held Up”, unde Sarah a avut roluri destul de importante. In anul 2000, Sarah a primit un rol cea mai mare productie de film din cariera ei de pana acum, in comedia romantica “What Women Want”. Ea a jucat rolul secretarei lui Mel Gibson, şi a fost si o parte instrumentala . Acest rol, mai târziu a condus la roluri demne de remarcat în filme precum “Bug” (2002) şi “Down with Love” (2003), in care joaca si actorii Renee Zellweger şi Ewan McGregor.

Sarah Paulson in “Studio 60”

În numai câteva luni, Sarah Paulson a reuşit să se stabileasca credibilitate ca actrita, cu rolul ei din “Studio 60” în 2006.

Jucand rolul vesnicei cauzatoare-de-probleme Harriet, i-a adus lui Sarah atenţia unei starlete adevărate la Hollywood. Cu toate comentariile că ea a contribuit la primirea rolului din “Studio 60”, ea a reuşit să fure cateva laude pentru performanta ei.

Nominalizarea ei la Globurile de Aur este exemplară pentru că, ea a fost nominalizata pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, şi a fost, de asemenea, nominalizata si pentru Cea mai buna actrita dintr-un serial, ultima nominalire fiind pentru preimiile Satellite.

By FW Editor

 

Sarah Paulson Videoclipuri
Sarah Paulson on Letterman 2009 03 23 part 2

irrelevant
0
broken


Tag-uri: florida, 1974, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :