FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 161
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Samaire Armstrong Biografie
Samaire Armstrong Videoclipuri
Site-uri despre Samaire Armstrong
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Samaire Armstrong
Intreaba despre Samaire Armstrong
Adauga un citat spus de Samaire Armstrong
Vedete nascute pe 31 Octombrie
Celebritati nascute in Tokyo Japonia Japonia
Vedete in zodia Scorpion
 

Samaire Armstrong Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Samaire Armstrong has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Samaire Armstrong

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Samaire Armstrong

 Q:   Intreaba despre Samaire Armstrong       
Samaire Armstrong S-a nascut in seara de Halloween,in anul 1980, în Tokyo, Japonia, Samaire (pronunţat-Sa-mee-ra), Rhys Armstrong a proclamat, la vârsta de 3 ani, ca ea a vrut să fie o actriţă - mama ei are înca caseta video din acel moment. Samaire a copilărit în Japonia şi Hawaii înainte de a ajunge în Arizona.

La Sedona Red Rock High School, ea a fost activa in echipa de volei, dar de fapt ea a fost concentrata pe drama in care a jucat în mai multe producţii ale liceului ei . După absolvire, s-a înscris la Universitatea din Arizona, dar a rămas doar un singur an, în cele din urmă ea a decis să urmărească în mod serios o carieră în actorie.

Armstrong Samaire on Party of Five

La fel ca si multi alti actori dinaintea ei, Armstrong a lasat in urma viaţa ei din Arizona pe ntru promisiunea din Los Angeles.Fiind talentata, nu a durat mult pentru frumoasa tanara ca sa acumuleze roluri mici la TV. Ea a început în 2000, cu Party of Five, Freaks and Geeks si That's Life, câştigând suficienta experienţă pentru a justifica schimbarea din viata ei mutandu-se in Los Angeles.

Numai cu un an în carierei sa profesionala, Armstrong a descoperit marea performanţa ca Kara Hottie în comedia integrala Not Another Teen Movie. Insoţita de un timp de apartii pe X-Files, Judging Amy şi ER, ea a fost a atras acum atenţia multor oameni puternici din afaceri.

Armstrong Samaire in anturajul

După ce a facut filmul TV „Would I Lie to You?” în 2002, Armstrong a captat atentia celor mai multi adolecenti ai Americii după ce a câştigat rolul de Anna Stern in The O.C.

Ea va apărea în toate cele 13 episoade din telenovela Primetime, care ii ocupa cea mai mare parte a timpului in 2004. Deşi datorita caracterul ei a fost data afara din The OC, Armstrong nu s-a agitat, avand in vedere faptul ca ea primit repede de lucru intr-o emisiune TV, Entourage HBO.

Jucand in rolul atractivei Emily, Armstrong a castigat, pe langa publicul nou datorita acestui succes de cablu, dreptul de a fi stea în rolurile de filme. Jucand in DarkWolf în 2003, Armstrong si-a reluat rolurile de filme horror in Rise and Staying Alive în '05 şi '06. Ea, de asemenea, a semnat pentru Just My Luck, o comedie romantica avand-o co-star pe Lindsay Lohan.

Samaire Armstrong a creat naru

Deşi Armstrong are un program ocupat pentru filmari, ea a avut timp pentru a dezvolta pe piaţa, eticheta proprie de moda, numita NARU. Linia a primit o multime de publicitate, cu trăsături în Vogue, YM, Elle, şi InStyle, printre altele.

Samaire a fost, de asemenea, în reviste pentru un alt motiv, şi anume frumusetea ei. A fost în revista Stuff, precum şi Maxim, unde s-a clasat pe pozitia 55th, în Mag's 20005 Hot 100 list.

By FW Editor

 

Samaire Armstrong Videoclipuri
Bree Turner Samaire Armstrong interview

irrelevant
0
broken


Tag-uri: japonia, 1980, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :