FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 530
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Peggy Zina Biografie
Peggy Zina Videoclipuri
Site-uri despre Peggy Zina
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Peggy Zina
Intreaba despre Peggy Zina
Adauga un citat spus de Peggy Zina
Vedete nascute pe 8 Martie
Celebritati nascute in Atena
 

Peggy Zina Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Peggy Zina has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Peggy Zina

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Peggy Zina

 Q:   Intreaba despre Peggy Zina       
Peggy Zina Peggy Zina Kalliopi s-a născut la Atena, Grecia în 8 Martie 1975. Ea a descoperit pasiunea ei pentru a cânta la varsta precoce de 5 ani şi a început să publice, încă din ce era era la şcoală. Peggy a descoperit abilitatile ei muzicale şi, prin urmare, a petrecut majoritatea timpului liber cântând in fata diferitelor multimi din zona Atenei.

Biografie:

În acelaşi timp, Peggy a onorat aptitudinile ei de dans si s-a inscris in clasele de performanţă, iar ea apare într-o serie de dansuri din scoala ei. Talentul lui Peggy a fost evident chiar şi în acest stadiul precoce al vieţii ei, ea a fost clar că ea a fost destinată pentru lucruri mai mari şi mai bune.

Deşi ea se confruntă cu o anumită cantitate de faima la Atena, Peggy în cele din urmă a deci s să faca urmatorul ei pas pentru a face cariera ei sa înmugureasca. Ea a găsit repede locul potrivit în oraşul grec Salonic, care este bine cunoscut pentru scena ocupata de muzica.

Acolo Peggy a început să faca primii ei paşi spre cimentarea statutului ei ca interpreta. Desi primul ei album a fost apreciat de fanii ei, ea nu urcat in topuri. Dar, în 2002, ea a avut în cele din urmă un mare impact asupra Comunităţii Europene, cu hitul "Dragostea ei este un lucru minunat."

Acest lucru a condus la obtinerea unui contract profitabil cu MINOS-EMI, şi nu a durt mult pana cand Peggy a început să crească. Cu toate că ea are turnee literalmente peste tot în lume - inclusiv Canada, Statele Unite ale Americii, Australia, şi Londra - faima ei este cea mai mare în ţara ei de origine, Grecia.. În 2005, Peggy a castigat premiul Arion in Grecia, premiul pentru cantareata anului.

Cinci albume mai târziu, Peggy inca incerca să străpungă pe piaţa nord-americană, dar tot ce ar putea schimba este următorul ei turneu vartej din 2006 ce o va duce in locuri precum Atlantic City si Toronto.

 

Peggy Zina Videoclipuri
Peggy Zina - Mazi sou

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1975, atena, cantareata, pop

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru peggy_zina. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 06 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :