FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 539
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Lucian Bute Biografie
Lucian Bute Videoclipuri
Site-uri despre Lucian Bute
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Lucian Bute
Intreaba despre Lucian Bute
Adauga un citat spus de Lucian Bute
 

Lucian Bute Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Lucian Bute has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Lucian Bute

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Lucian Bute

 Q:   Intreaba despre Lucian Bute       
Lucian Bute Lucian Bute s-a nascut la data de 28 februarie 1980 in localitatea Pechea de langa Galati.

Cariera:

El este un pugilist romano-canadian la categoria supermijlocie, campion mondial in versiunea IBF. In anul 2003, Bute a devenit boxer profesionist si a semnat un contract cu clubul canadian Interbox. Palmaresul lui numara 29 de victorii din 29 de meciuri, dintre care 24 au fost prin KO. Acum locuieste in orasul Montreal, avand ca antrenor pe Stephane Larouche, cel care i-a antrenat si pe fostii campioni mondiali Eric Lucas si Leunard Doroftei.

La inceputul carierei sale, ca amator, a castigat medalia de bronz in anul 1999 la Campionatul Mondial din Houston, Texas si medalia de aur in 2001 la jocurile Francofoniei.

Lucian Bute castiga titlul de campion mondial versiunea IBF , in anul 2007, dupa un meci cu columbianul Alejandro Berrio, detinatorul en-titre al centurii, pe care il invinge in runda a XI-a prin KO. Dupa acest meci, el devine al treilea roman ce castiga un titlu mondial dupa Mihai Leu si Leunard Doroftei.

De atunci, Bute si-a aparat titlul de sapte ori, invingandu-i pe William Joppy (2008), Balantado Andrade (2008), Fulgencio Zuniga (2009), Balantado Andrade (2009), Edison Miranda (2010), Jesse Brinkley (2010) si Brian Magee (2011).

Pe data de 29 noiembrie 2009, el il invinge pe Balantado Andrade in arena Colisse Pepsi din orasul Quebec, Canada, pastrandu-si centura de campion IBF la categoria supermijlocie. In anul 2011, Lucian Bute s-a infruntat pentru prima data in Romania cu francezul Jean-Paul Mendy, unde a reusit sa castige prin KO. Acesta a fost cel mai urmarit meci de box din istoria televiziunii din Romania, avand peste 4,5 milione de telespectatori.

Pe scurt despre Lucian Bute:

Nume: Bute
Prenume: Lucian
Data Nasterii: 28 februarie 1980
Locul Nasterii: Pechea, Galati, Romania
Nationalitate: Roman, canadian
Ocupatie: Pugilist

De ce este Lucian Bute faimos?

Lucian Bute a devenit faimos datorita celor celor 29 de meciuri de box disputate si a tot atatea victorii, fiind si cel mai bun boxer in cadrul Federatiei Romane de Box.

De ce ne place de Lucian Bute?

Ne place de Lucian Bute deoarece este la ora actuala cel mai bun boxer pe care il are Romania, dar si datorita performantelor sportive din timpul carierei.

Lucian Bute Liste
Na?teri în 1980
Pugili?ti români


 

Lucian Bute Videoclipuri
Lucian Bute vs. Glen Johnson - Weigh In - Live from Quebec - SHO...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: boxer, cariera, performanta

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru lucian_bute. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 03 November '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :