FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 308
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Keisha Cole Biografie
Keisha Cole Videoclipuri
Site-uri despre Keisha Cole
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Keisha Cole
Intreaba despre Keisha Cole
Adauga un citat spus de Keisha Cole
 

Keisha Cole Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Keisha Cole has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Keisha Cole

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Keisha Cole

 Q:   Intreaba despre Keisha Cole       
Keisha Cole Nascuta in Oakland, California, pe 15 octombrie 1981, Keyshia Cole nu a avut o copilarie usoara. Crescuta pe fondul violenţei şi de droguri, ea a fost forţată să se maturizeze rapid. mântuirea ei a fost doar muzica, ceva Keyshia Cole, spune ea ca a iubit de cand isi aminteste.

Ca o preadolescenta, Keyshia Cole a fost astfel stabilita sa isi incerce vocea la radio si ea a început sa stea pe langa MC Hammer. Ea a format un grup informal cu prietenul ei, iar cei doi ar apela la Hammer în fiecare zi, până când le-a dat o sansa. Convorbirea telefonică, în cele din urmă a condus la un moment dat de studio între Hammer şi , Keyshia Cole.

Keyshia Cole înregistrează un single

Pentru a fi cu adevărat de succes ca si cantareata, Keyshia Cole a recunoscut că ea ar tr ebui să munceasca, aşa că în timpul anilor 1990, a lucrat la dezvoltarea unei voci de soprana.

Până în 2001,ea a colaborat cu autorităţile locale Messy Marv pentru remixul la "Nubian Queen", şi s-a alăturat lui Tony! Toni! Ton! E Dwayne Wiggins pentru muzica de pe coloana sonora la Me & Mrs.

Simţind ca a fost pe cale să faca o schimbare semnificativă în cariera ei, Keyshia Cole a avut în vedere si s-a mutat la Los Angeles, unde toată acţiunea a fost. Iniţial ezitantă in o schimbare de peisaj, ea a făcut totul într-o chestiune de minute după ce ea a fost inselata de prietenul ei. În miez de noapte, Keyshia Cole si-a impachetat lucrurile ei şi a condus la Los Angeles.

Keyshia Cole a semnat un contract

Vroiand sa isi traiasca visul, doar câteva luni au trecut înainte ca Keyshia Cole a inceput sa faca conexiuni cu oameni, care erau deja bine stabiliti în industria muzicală. În timpul unei astfel de întâlniri, ea a impresionat pe preşedinte Ron Fair atât de mult că el a semnat un contract solo la faţa locului.

Cu resursele potrivite, în cele din urmă la dispoziţia ei, cantareata R & B nu a pierdut nici un moment şi compus primul ei album. Ca un teaser pentru public, interpretand melodia "Never" cu Eva pentru Barbershop 2 în 2004.

Keyshia Cole lanseaza the way it is

Spre sfârşitul anului, Keyshia Cole într-adevăr s-a transformat, transformând întâlnirea cu rapper-ul / producator Kanye West din New York, într-o relaţie de lucru, ca el a inceput să lucreze la albumul ei viitor. West a produs piesa "I Changed My Mind" a devenit celebra, şi Keyshia Cole a mers in turneu cu Kanye West şi Usher, oferind publicului un gust placut.

Hype precede lansarea albumului de debut a lui Keyshia Cole, The Way It Is, în iunie 2005 nu a făcut dreptate ei. Cu ajutorul membrilor grupului R & B, 112, precum Kanye West, rapper-ul si producatorul chinez Santana legendarul E-Poppi, albumul a fost solid de la început până la sfârşit.
Keyshia Cole in turneu cu kanye west si lanseaza just like you

Keyshia Cole a deschis pentru Musiq şi Kanye West pe tururile lor, şi faima lui Keyshia Cole a crescut numai. Ea a lansat albumul al doilea Just Like You, în 2007, şi a debutat pe locul 2 în topul Billboard.

By FW Editor

 

Keisha Cole Videoclipuri
Keyshia Cole - Trust ft. Monica

irrelevant
0
broken


Tag-uri: california, 1981, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru keisha_cole. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 28 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :