FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 259
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Katarina Witt Biografie
Katarina Witt Videoclipuri
Katarina Witt Filme
Site-uri despre Katarina Witt
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Katarina Witt
Intreaba despre Katarina Witt
Adauga un citat spus de Katarina Witt
Vedete nascute pe 03 Decembrie
Celebritati nascute in Staaken Germania
Actrite in zodia Sagetator
Celebritati de etnie German
 

Katarina Witt Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Katarina Witt has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Katarina Witt

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Katarina Witt

 Q:   Intreaba despre Katarina Witt       
Katarina Witt Katarina Witt s-a nascut pe data de 3 decembrie 1965, în Staaken, Germania de Est. Katrina a fost atrasa de patinaj inca de mica si in drum spre scoala trecea pe langa Kuchwald Ice Arena, batand-o la cap pe mama ei sa o lase sa faca patinaj.

Cariera:

În 1974, când Katarina a implinit 9 ani, Jutta Mueller, unul dintre cei mai respectati antrenori din Germania de Est a vazut-o pe patinand si a realizat ce potenţial are. Inca de atunci Mueller a luat-o pe Katarina sub aripa lui protectoare conducand-o spre glorie.

În 1982, ea a castigat medalia de argint la Campionatul European si la Campionatul Mondial de Patinaj. Katarina a câştigat Campionatul European de şase ori consecutiv din 1983, pana in 1988. Între timp, ea a câştigat aurul la Campionatele Mondiale din 19 84, 1985, 1987 şi 1988. Pe langa aceste realizări ea a castigat si o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 1984 de la Sarajevo, dar si in 1988 la Jocurile Olimpice de la Calgary.

Anul 1990 a adus o schimbare in viata Katarinei, ea lucrand ca un comentator de televiziune pentru campionatele de patinaj şi in 1992 pentru CBS la Jocurile Olimpice din Albertville, dar nu a renuntat niciodata la patinaj. Katarina a concurat la Jocurile Olimpice din 1994 de la Lillehammer, terminând pe locul 7 si in 1995, Katarina a devenit prima nemtoaica care a câştigat Jim Thorpe Pro Sport Award.

Katarina si-a incercat talentul in actorie, si poate fi vazuta in filme precum Carmen on Ice (1990) - pentru care a castigat un premiu Emmy - şi The Ice Princess (1995). Începând cu anul 1996, ea a jucat cateva roluri si in serialele TV cum ar fi Frasier, Everybody Loves Raymond, Arliss, si VIP şi a apărut în filmul Jerry Maguire (1996) si in thriller-ul lui Robert De Niro, Ronin (1998).

De ce este faimoasa Katarina Witt?

Katarina este mai mult decat o atleta profesionista, ea este si o artista, actrita si femeie de afaceri. Pe langa numeroasele ei medalii la Campionatele Europene si Modndiale si la Jocurile Olimpice, ea ca castigat si Premiul Jim Thorpe Pro Sports Award si un Emmy.

De ce ne place Katarina Witt?

Faptul ca a crescut in partea gresita a “cortinei de fier” nu a impiedicat-o pe Katarina Witt sa-si indeplineasca visele.

Katarina Witt Liste
Na?teri în 1965
Campioni mondiali la patinaj
Campioni olimpici la patinaj
Campioni europeni la patinaj
Sportivul anului din DDR
Despre Biografii Germani
Medalia?i olimpici germani
Patinatori germani
Sportive
Na?teri pe 3 decembrie


 
Katarina Witt Filme

No photo available
Ronin
No photo available
Eisprinzessin, Die
No photo available
Carmen on Ice
No photo available
Michelle Kwan si invitatii ei
Wetten dass
Katarina Witt Filmography
 

Katarina Witt Videoclipuri
Katarina Witt - 88 Oly LP - Carmen (Perfect Quality)

irrelevant
-1
broken


Tag-uri: germania, 1965, patinaj

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 02 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :