FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 372
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Ivanka Marie Trump Biografie
Ivanka Marie Trump Videoclipuri
Site-uri despre Ivanka Marie Trump
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Ivanka Marie Trump
Intreaba despre Ivanka Marie Trump
Adauga un citat spus de Ivanka Marie Trump
 

Ivanka Marie Trump Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Ivanka Marie Trump has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Ivanka Marie Trump

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Ivanka Marie Trump

 Q:   Intreaba despre Ivanka Marie Trump       
Ivanka Marie Trump Ivanka Marie Trump s-a născut la data de 30 octombrie 1981 în New York City, SUA. Ea este renumita fiică a magnatului american Donald Trump. Mai este fotomodel şi femeie de afaceri, având fotoliul de vicepreşedinte al Dezvoltării Imobiliare si Achizitive al Organizaţiei Trump. Înainte de a lucra pentru tatăl său, ea a fost angajata Intreprinderii Forest City.

Biografie si Cariera :

Aceasta a studiat in Wallingford la Choate Rosemary Hall apoi în New York la Chapin. După absolvire, a început studiile la Georgetown University, iar după doi ani s-a transferat la University of Pennsylvania, luând-şi Maseteratul in Ştiinţe şi Economie în anul 2004.

Cariera sa de model a debutat in anul 1997 când a apărut pe coperta revistei „Seventeen”. A mai prezentat pentru creatori de modă precum Versace, Tommy Hilfiger, Marc Bouwer şi Thierry Mugler.

A mai apărut pe copertele unor reviste importante: „Stuff” în august 2006 şi în septembrie 2007, „FORBES”, „Golf Magazine”, „Avenue Magazine”, „Elle Mexico” şi „Harper's Bazaar” în octombrie 2007.

În 1997 a fost prezentatoare concursului Miss Teen USA, iar in 2003 a fost personajul principal al documentarului „Born Rich”, documentar despre experienţa de a creşte în una dintre cele mai influente familii din lume.

În aprilie 2006, în timp ce era invitată la emisiunea „The Tonight Show” a lui Jay Leno a declarat că s-a despărţit de iubitul ei Bingo Gubelmann.

Printre ultimele proiecte importante la care Ivanka Trump lucrează se numără fuziunea cu Dynamic Diamond Corp.,o companie de comercializare a diamantelor. Aceasta doreşte să creeze şi să lanseze o linie de bijuterii. Lansarea magazinului a avut loc în septembrie 2007, acesta având locaţia pe Madison Avenue şi numindu-se la fel ca proprietara lui- „Ivanka Trump”.

Ea a mărturisit că nu se consideră deloc o „moştenitoare” şi nu îi place deloc comparaţia cu Paris Hilton. Ivanka ocupă locul al 83-lea în topul celor mai sexi şi frumoase femei ale anului 2007.

La ora actuală, aceasta mai apare în reality-show-ul tatălui său numit „The Apprentice” („Ucenicul”) ce este difuzat de către postul de televiziune NBC.

 

Ivanka Marie Trump Videoclipuri
Beauty & Style tips from Marie Claire - Ep1 The Masthead

irrelevant
1
broken


Tag-uri: donald trump, new york, 1981, magnat, fotomodel, femeie de afaceri, vicepresedinte

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru ivanka_marie_trump. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :