FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 124
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Fabio Sartor Biografie
Fabio Sartor Videoclipuri
Site-uri despre Fabio Sartor
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Fabio Sartor
Intreaba despre Fabio Sartor
Adauga un citat spus de Fabio Sartor
Vedete nascute pe 12 Octombrie
Celebritati nascute in Castelfranco Veneto Treviso Italia
Actori in zodia Balanta
 

Fabio Sartor Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Fabio Sartor has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Fabio Sartor

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Fabio Sartor

 Q:   Intreaba despre Fabio Sartor       
Fabio Sartor Pe scurt despre Fabio Sartor:

Data nasterii: 10/12/1954
Locatia: Castelfranco Veneto, Treviso, Italia
Zodia: Balanta

Filmografia:
  1. Last Letters from Monte Rosa (2009) - Lt Pietro
  2. Bakhita (2009) - Federico Marin
  3. Ovunque tu sia (2008) - Roberto
  4. Liberi di giocare (Serial TV) (2007) - Marco
  5. Candidat, Le (2007) - Luigi
  6. Il mio amico Babbo Natale 2 (2006) - Il commissario
  7. Anniversaire, L' (2005) - Giovanni
  8. Amore non basta, L' (2005) - Roberto
  9. The Passion of the Christ - Patimile lui Hristos (2004) - Abenader
  10. The Fallen (2004) - Lt. Gianini
  11. Letters from the Dead (2003) -
  12. Malavana (2002) -
  13. Incompreso (2002) - Zio
  14. Signes de vie (2001) - Antonio
  15. Chimera (2001) - Toni
  16. Crociera, La (2001) - Simone
  17. The Luzhin Defence - Apararea Luzhin (2000) - Dottore Salvatore Turati
  18. Jesus - Iisus (1999) - James
  19. Fuori dal mondo (1999) -
  20. Donna per amico, Una (1998) - Luca Liberati
  21. Provincia segreta (1998) -
  22. Leu e Beo (1998) - Nicola
  23. Carniere, Il (1997) -
  24. Nirvana (1997) - Policeman
  25. Casa dove abitava Corinne, La (1996) - Renato
  26. Articolo 2, L' (1994) -
  27. Questione privata, Una (1991) - Tenente
  28. Voyage of Terror: The Achille Lauro Affair (1990) -
  29. E se poi se ne vanno? (1989) -
  30. Colletti bianchi (1988) - Michele


 

Fabio Sartor Videoclipuri
Fabio Sartor - The luzhin defence

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :