FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 177
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Edgar Bronfman Jr Biografie
Edgar Bronfman Jr Videoclipuri
Site-uri despre Edgar Bronfman Jr
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Edgar Bronfman Jr
Intreaba despre Edgar Bronfman Jr
Adauga un citat spus de Edgar Bronfman Jr
 

Edgar Bronfman Jr Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Edgar Bronfman Jr has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Edgar Bronfman Jr

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   persoane faimoase   bucuresti   companie   constructii   inginer   new york   politica   manager   om de afaceri   turism   femeie de afaceri   televiziune   antreprenor   investitor   cbs   muzica   cariera   revolutie   imagine   ceo   politician   braila   1958   mass-media   publicatii   afacer   ziarist   renault   magnat  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Edgar Bronfman Jr

 Q:   Intreaba despre Edgar Bronfman Jr       
Edgar Bronfman Jr Edgar Bronfman Jr. a fost născut pe 16.05.1955, în prospera familie Bronfman din Montreal, Canada. În 1973, Bronfman a mers la o şcoală preparatorie din New York, dupa care si-a continuat mai departe educatia participand la colegiu.

Cariera:

Deşi Bronfman este cunoscut pentru simţul său de afaceri ca actual CEO a Seagram Company Ltd., el a avut întotdeauna o apreciere şi dragoste fata de artă, aşa cum s-a vazut în alte achiziţii ale Seagram.

După ce a ajuns la Hollywood, Bronfman a avut ocazia sa prduca film in anul 1982 numit, The Border in care joaca Jack Nicholson si Harvey Keitel. În ciuda distributiei magnifice, filmul a fost destul de slab cotat atât la box-office cat si din partea criticilor de film. În ceea ce priveşte cariera sa in calitate de c ompozitor, piesa "Whisper in the Dark", înregistrata de Dionne Warwick, în anii 80, il poate credita pe Bronfman ca scriitor.

Văzând că nu reuseste sa aiba success în astfel de arte, tatăl său, Edgar Bronfman Sr., i-a cerut acestuia să lucreze la firma familiei, o distilerie de lichior şi băuturi spirtoase, numita Seagram; Bronfman Jr. a acceptat oferta.

El a inceput ca asistent la cabinetul preşedintelui Companiei Seagram Ltd. şi Joseph E. Seagram & Sons, Inc, când s-a alăturat companiei în 1982. Mai apoi a devenit Managing Director al Seagram Europa (în Londra), unde a fost responsabil de supravegherea si gestionarea filialelor companiei din Europa până în 1984.

În 1984, Bronfman a urcat cateva trepte si a devenit preşedinte al House of Seagram, (Joseph E. Seagram & Son's, Inc), până când a devenit preşedinte şi Chief Operating Officer al Seagram în 1989. Un an înainte de aceasta, el a fost ales în Consiliul de Directori al Corporaţiei.

Anii 1990 au fost marcati de mai multe achizitii pentru Seagram, dupa cumpararea lui Tropicana în 1991 şi o parte din imperiul media, Time Warner, în 1994. Acest lucru a fost în acelaşi an in care Bronfman a devenit CEO al Seagram.

Se pare că interesele lui Bronfman în arta merg mai departe decât dorinta lui de a deveni compositor sau vreun producator de filme; cu Bronfman ca CEO al Seagram (şi CEO pentru Joseph E. Seagram & Sons), compania a intrat în industria de divertisment, cu investitii puternice în MCA (acum Universal Studios), iar in 1997, diviziile lui Seagram în divertisment au devenit de fapt mai de succes decat băuturi sale. Seagram a deţinut o cotă de discuri PolyGram din 1998.

Vorbind de muzica, Bronfman a scris un cântec pentru filmul lui Sylvester Stallone, Daylight, sub pseudonimul Sam Roman.

Ca sa amintim din nou, Seagram, a trecut de la lichior la media, si poate ca s-a vandut lui Vivendi, pentru ca stocul lui Seagram nu a mai functionat chiar asa de bine în ultimii ani.

În ceea ce priveşte viaţa romantica a lui Bronfman, el poate adăuga, pe lista faptul ca este tata cu drepturi depline: el are trei copii dintr-o casatorie anterioara cu Sherri Brewer (cu care s-a căsătorit în 1970), şi în prezent locuieşte în New York, cu soţia sa, Clarissa Allcock ( cu care s-a căsătorit în 1994), şi copiii lor.

Bronfman este cunoscut pentru munca sa la mai multe cauze caritabile evreieşti, precum şi implicarea sa în Israel şi în comunităţile evreieşti americane.

 

Edgar Bronfman Jr Videoclipuri
Edgar Bronfman Jr.'s 2009 Gala Address

irrelevant
0
broken


Tag-uri: ceo, afaceri, companie

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru edgar_bronfman_jr. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 08 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :