FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,100
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Cristian Gatu Biografie
Cristian Gatu Videoclipuri
Site-uri despre Cristian Gatu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Cristian Gatu
Intreaba despre Cristian Gatu
Adauga un citat spus de Cristian Gatu
 

Cristian Gatu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Cristian Gatu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Cristian Gatu

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Cristian Gatu

 Q:   Intreaba despre Cristian Gatu       
Cristian Gatu Fostul jucator roman de handbal, Cristian Gatu s-a nascut pe data de 20 august 1945 in Bucuresti. El provine dintr-o familie de oameni modesti dar harnici si cu simtul raspunderii.

Biografie si Cariera:

Din copilarie Cristian Gatu a fost pasionat de sport, mai ales de handbal. Fostul hambalist a facut parte din lotul echipei nationale de handbal a Romaniei participand la numeroase competitii internationale unde s-a intors cu frumoase distinctii.

La jocurile olimpice, echipa, impreuna cu capitanul Cristian Gatu a facut senzatie si nu de putine ori tricolorul romanesc a fost ridicat alaturi de alte echipe castigatoare. Spre exemplu echipa nationala de handbal a Romaniei a fost medaliata cu argint olimpic la Montreal in anul 1976 si cu bronz olimpic la Munchen in anul 1972.


Din momentul in care s-a retras ca jucator, Cristian Gatu a fost antrenorul echipei de handbal iar din anul 1996, a fost ales presedintele Federatiei romane de handbal. Pe data de 14 septembrie 2007, colonelul in retragere Cristian Gatu din Ministerul Apararii Nationale a fost inaintat la gradul de general de brigada in retragere.

Pe scurt despre Cristian Gatu:

Nume: Gatu
Prenume: Cristian
Data Nasterii: 20 august 1945
Locul Nasterii: Bucuresti
Nationalitate: Romana
Ocupatie: Presedintele Federatiei romane de handbal

De ce este Cristian Gatu faimos?

Cristian Gatu a devenit faimos datorita pasiunii sale pentru handbal. El s-a facut remarcat impreuna cu echipa sa la diferitele competitii sportive la care a participat ducand Romania pe cele mai inalte culmi.

De ce ne place de Cristian Gatu?

Ne place de Cristian Gatu deoarece a fost un renumit jucator de handbal, un bun antrenor si este un remarcabil presedinte de Federatie.

 

Cristian Gatu Videoclipuri
Andreea Raducan prezinta: Cristian Gatu

irrelevant
1
broken


Tag-uri: handbal, antrenor

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru cristian_gatu. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 22 May '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :