FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 648
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Carrie Prejean Biografie
Carrie Prejean Videoclipuri
Carrie Prejean Poze
Carrie Prejean Filme
Site-uri despre Carrie Prejean
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Carrie Prejean
Intreaba despre Carrie Prejean
Adauga un citat spus de Carrie Prejean
Vedete nascute pe 13 Mai
Celebritati nascute in San Diego California SUA
Celebritati de etnie Americana
 

Carrie Prejean Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Carrie Prejean has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Carrie Prejean

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Carrie Prejean

 Q:   Intreaba despre Carrie Prejean       
Carrie Prejean Caroline Prejean s-a nascut pe data de 13 mai 1987 in orasul San Diego, California, fiind crescuta de parintii sai intr-un adevarat stil crestin, cu toate acestea devenind unul din cele mai cunoscute fotomodele din lume.

Cariera:

Profitand de frumusetea ei naturala, Caroline Prejean a avut debutul in modeling odata cu participarea ei in anul 2005 la concursul Miss California Teen USA, pe care l-a si castigat, acest success facand-o sa participe si in anul 2008 la concursul Miss California USA, printre alte astfel de competitii la care Caroline a participat numarandu-se si Miss USA in anul 2009.

In cadrul acestui din urma concurs Caroline Prejean a fost principala favorita la castigarea marelui premiu, toate visele fiindu-I naruite in momentul in care Perez Hilton, un membru al juriului a rugat-o pe Caroline sa isi exprime parerea in ceea ce priveste casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

Datorita faptului ca Prejean provenea dintr-o famile de moda veche a raspuns in mod sincer ca nu este de acord cu acest tip de legaturi, raspuns care din pacate a costat-o castigarea marelui premiu, Caroline fiind astfel eliminata din concurs dupa acea runda de intrebari.

Desi a primit multe critici datorita sinceritatii de care a dat dovada, Caroline Prejean gasit si persoane care sa o ajute, unul din aceasta fiind nimeni altul decat magnatul Donald Trump, datorita suportului acestuia Caroline Prejean devenind purtatorul de cuvant al Organizatiei Nationale pentru Casatorii.

In prezent Caroline Prejean este inscrisa la San Diego Christian College, si spera sa devina profesor pentru ajutorarea copiilor cu nevoi speciale.

De ce este faimoasa?

Caroline Prejean a participat la mai multe concursuri de miss din statele unite, ajungand chiar sa si castige unele dintre ele.

De ce ne place?

Pentru decizia lui Caroline Prejean de a se axa in continuare pe terminarea studiilor universitare, precum si pentru ajutorul oferit acesteia de catre Donald Trump.

 
Carrie Prejean Filme

No photo available
Entertainment Tonight
Larry King Live
Carrie Prejean Filmography
 

Carrie Prejean Videoclipuri
Miss USA California Responds To Gay Marriage Question From Perez...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1987, california, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru carrie_prejean. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 20 September '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :