FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 935
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Antonia Ionescu Bondar Biografie
Site-uri despre Antonia Ionescu Bondar
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Antonia Ionescu Bondar
Intreaba despre Antonia Ionescu Bondar
Antonia Ionescu Bondar Citate
 

Antonia Ionescu Bondar Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Antonia Ionescu Bondar has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Antonia Ionescu Bondar

Tag-uri Populare


paris   renastere   impresionism   franta   pictor   arta   florenta   cracovia   peisaje   veneţia   renaştere   cultura   germania   realism   evul mediu   spania   parma   polonia   italia   olanda   pictura   artist   pictorita   opera   nurnberg   neoclasicism   franţa   filip al iii-lea   maaseyck   rejtan   barbizon   anglia   ungaria   1831   poezie   florenţa  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Antonia Ionescu Bondar

 Q:   Intreaba despre Antonia Ionescu Bondar       
Antonia Ionescu Bondar Antonia Ionescu Bondar este cunoscuta publicului ca artist plastic, dar si ca jurnalist.

Cariera:

La vremea alegerii profesiei, in adolescenta, si-a dorit sa urmeze Stiintele Politice, sa devina diplomat. A dat admitere chiar, dar nu a reusit. Apoi si-a dorit sa urmeze Filosofie si Jurnalistica, la "Spiru Haret". Acest proiect i-a reusit si are diploma de licenta in filozofie. Dupa absolvire a lucrat in presa, la radio.

La 26 de ani a reactualizat o pasiune din copilarie: pictura. S-a apucat serios de studii si din 2009 este masterand la Facultatea de Arte Plastice de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, specializarea arte plastice, decorative şi design.

Nu a renuntat la activitatea de la radio pentru ca Antonia considera ca se poate exprima prin culoare la fel de bine cum se exprima prin cuvantul rostit la radio- si ambele in acelasi timp.

In perioada studiilor a participat la expozitii de grup, impreuna cu colegii sai de la grupul "Ochi compus". Profesorul Petru Lucaci are mare incredere in viitorul ei ca artist plastic.

Pe 01 martie 2010 a avut prima expozitie personala: "Secvente dintr-un inceput", la sala de concerte a Radiodifuziunii Romane si a expus acuarela; tot in acest an a participat, in calitate de masteranda, la expozitia "Art embodiment" de la Muzeul de Arta Constanța.

In anul 2009 a expus la Centrul Cultural pentru Unesco "Nicolae Balcescu", in cadrul expozitiei Diversitate si culoare. O intalnim pe artista pe lista participantilor la Stagiunea de artă, stagiunea 2010-2011. Este purtator de cuvant la Agentia de presa Rador.

Pe scurt despre Antonia Ionescu:

Nume: Ionescu-Bondar E. Maria-Antonia
Ocupatia: Artist plastic, jurnalist de radio
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Studii: Facultatea de Arte Plastice a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, sectia pictura
Starea civila: casatorita
Culoarea parului:saten
Culoarea ochilor:caprui
Hobby-uri: politica

De ce este faimoasa Antonia Ionescu?

Este cunoscuta de la Radio Romania Cultural. S-a facut cunoscuta in anul 2009, la Expozitia "Cer si Pamant"o expozitie tematica, de grup, a studentilor din ultimul an de la Arte Plastice.

De ce ne place Antonia Ionescu?

Picturile moderne, abstracte ale Antoniei Ionescu atrag atentia publicului si il provoaca sa gandeasca.Tag-uri: arta, jurnalit, radio

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru antonia_ionescu_bondar. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Pictori  - ( Pictori - Archiva)

Data Adaugarii: 28 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :