FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 91
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Albert Delpy Biografie
Albert Delpy Videoclipuri
Site-uri despre Albert Delpy
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Albert Delpy
Intreaba despre Albert Delpy
Adauga un citat spus de Albert Delpy
 

Albert Delpy Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Albert Delpy has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Albert Delpy

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Albert Delpy

 Q:   Intreaba despre Albert Delpy       
Albert Delpy
Filmografia:
  1. Skylab (2011) (in productie) -
  2. Les atomes ne meurent jamais (2008) -
  3. 2 Days in Paris - Doua Zile in Paris (2007) - Jeannot - Marion's Father
  4. Lili et le baobab (2006) - Le maire
  5. Jeanne à petits pas (2006) -
  6. À la recherche de Kafka (2006) -
  7. Moshi moshi (2005) -
  8. Before Sunset (2004) - Man at Grill
  9. Vive mon entreprise (2004) - Fernand
  10. Là-haut, un roi au-dessus des nuages (2003) - Le journaliste du Figaro
  11. Quelqu'un de bien (2002) - Le médecin de famille
  12. Villa des roses - Vila trandafirilor (2002) - Maurice
  13. Nouveau Jean-Claude, Le (2002) - Le père de Marianna
  14. Mille millièmes (2002) - M. Maréchal
>Aram (2002) - Nasar
  • Affaire Libinski (2001) -
  • Coup du lapin, Le (2000) - Le curé
  • Prof, Le (2000) - Le conseiller d'éducation
  • Sens des affaires, Le (2000) - Edouard
  • Âme-soeur, L' (1999) - Balthazar
  • Maladie de Sachs, La (1999) - Le client de la pharmacie
  • Une pour toutes (1999) - Le collègue
  • Comte de Monte Cristo, Le (1998) - Maître of cermenonies
  • Tatoo (1998) - Le taulier
  • Cha cha cha (1998) -
  • Dragon nocturne, Le (1998) -
  • Ici (1998) -
  • Marthe (1997) - Adjudant village
  • Ridicule (1996) - Baron de Guéret


  •  

    Albert Delpy Videoclipuri
    Blaise Cendrars-Le ventre de ma mère-

    irrelevant
    0
    broken


    Tag-uri: actor, scenarist

    [editeaza tag-uri]

    Adauga un site sau blog
    • Nu exista site-uri adaugate inca pentru albert_delpy. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
    • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
    • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
    • Adauga un link aici

    Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

    Data Adaugarii: 13 September '10


    Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :