FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Valentin Uritescu si Valeria Uritescu

 
 Valentin Uritescu
Valentin Uritescu Biografie
Valentin Uritescu Video
Valentin Uritescu Relatii
Valentin Uritescu Director

Creeaza Poll pentru Valentin Uritescu
Valentin Uritescu Valeria Uritescu
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Valeria Uritescu
Valeria Uritescu Biografie
Valeria Uritescu Video
Valeria Uritescu Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Valentin Uritescu, proaspat absolvent al Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1963, venea la Braila, angajat la Teatrul Maria Filotti. Juca pe aceasta scena in spectacolul Sfanta Ioana de cateva luni si in sala era mereu prezenta Valeria, care ii urmarea evolutia cu respiratia taiata. La randul sau, tanarul actor a zarit-o pe strada si a urmarit-o o perioada, propunandu-si sa o cunoasca pe fata ce purta un coc sofisticat, pana cand a avut curajul sa o invite la o cofetarie. A abordat-o atunci cand cobora din tramvai si a fost nevoit sa mearga la o prajitura si cu prietena ei, care o insotea. A condus-o acasa si Valeria s-a indragostit curand de el. Uritescu era vorbaret, gaseau usor subiecte de discutie. Fata era laboranta si familia ei nu vedea cu ochi buni relatia cu un artist. Pe de alta parte, familia lui ii recomandase sa se insoare cu o fata cu studii sau cu avere si Valeria nu indeplinea nici una dintre conditii. Se potriveau insa, se certau si impacau pentru ca actorul de 22 de ani nu reusea sa se hotarasca. El a mai avut cateva aventuri in cei trei ani in care au fost iubiti, dar nu a reusit sa o uite pe Valeria. In 1967, cand se intorcea de la pescuit, au facut un test ciudat, lasandu-si viitorul la mana destinului. Uritescu a aruncat un cutit in usa si pentru ca s-a infipt, s-au casatorit. A doua zi erau la starea civila. Nu s-au cununat insa si religios, caci Valeria nu crede in preoti. Peste 2 ani se mutau la Piatra Neamt, unde actorul s-a transferat, la Teatrul Tineretului, cu fiul lor Bogdan Alexandru, apoi au ajuns in Bucuresti. Relatia lor s-a bazat pe sinceritate si Valentin ii marturisea sotiei cand inima i-o lua razna, dupa colegele de scena. Dupa prima aventura marturisita, cu o actrita mai tanara cu doua decenii, Valeria a tratat cu intelepciune situatia si a dorit sa o cunoasca, ramanand apoi prietene bune, la fel cu urmatoarele doua iubiri clandestine ale sotului ei. L-a incurajat in cariera, l-a indemnat sa vina in capitala, pentru a se remarca, Valentin fiind toata viata acelasi nehotarat. Au in continuare o comunicare perfecta si nu se plictisesc impreuna, desi sunt casatoriti de peste 40 de ani.


Istoric relatie [ editeaza ]
19631963- Valentin si Valeria Uritescu s-au cunoscut la Braila
 
19671967- S-au casatorit
 
19691969- S-au mutat din Braila
 

Valentin Uritescu Relatii
• Valentin Uritescu si Valeria Uritescu
Valeria Uritescu Relatii
• Valentin Uritescu si Valeria Uritescu
 
In aceasta pagina
 
Valentin Uritescu si Valeria Uritescu Descriere
Valentin Uritescu si Valeria Uritescu Istoric relatie
Valentin Uritescu Relatii
Valeria Uritescu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Valentin Uritescu si Valeria Uritescu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Valentin Uritescu si Valeria Uritescu