FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Tina Turner si Ike Turner

 
 Tina Turner
Tina Turner Biografie
Tina Turner Video
Tina Turner Relatii
Tina Turner Director

Creeaza Poll pentru Tina Turner
Tina Turner Ike Turner
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Ike Turner
Ike Turner Biografie
Ike Turner Video
Ike Turner Relatiii
Ike Turner Director

Creeaza Poll pentru Ike Turner
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Anna Mae Bullock implinea 17 ani cand sora ei a dus-o la Club Manhattan din St. Louis. Acolo l-a vazut pentru prima data pe Ike Turner, care canta in formatia rock Kings of Rhythm. Au organizat o auditie in local si Anna Mae a cantat, impresionandu-l pe cantaret. A devenit membra a formatiei si s-a indragostit mai intai de Raymond Hill, saxofonistul. A ramas insarcinata cu el si in anul urmator se nastea fiul lor, Craig, Raymond Hill a parasit-o dupa cateva luni. Disperata, tanara s-a refugiat in bratele celui care ii devenise mentor, Ike Turner. I-a devenit amanta si in 1958 era vocalista principala a formatiei Kings of Rhythm. Ike este cel care i-a schimbat numele in Tina Turner, inspirandu-se de la Sheena, Regina Junglei. Cantareata incepea sa aiba succes, a inregistrat alaturi de el primul single si Ike, obligat de principiile morale ale vremii, se casatorea cu ea in 1960, in Mexic, dar casatoria a fost declarata ilegala, caci el nu divortase de prima sotie, divortul pronuntandu-se abia in 1974. Sotul sau mai avea doi copii, pe care i-a lasat in grija Tinei, in 1964 s-a nascut fiul lor, Ronie. Cand Tina a inceput sa fie cunoscuta international, certurile dintre ei au devenit frecvente si Ike a inceput sa consume droguri, devenise violent. In urma batailor primite, femeia s-a internat adesea in spital, a fost nevoie la un moment dat sa i se reconstruiasca nasul lovit cu pumnii. S-a refugiat in cariera ei, de dragul copiilor, desi incercase, a renuntat la droguri. In 1968 a ramas din nou insarcinata, dar a decis sa faca avort, in acelasi an a incercat sa se sinucida. In 1974, a renuntat la baptism si a inceput sa practice budismul, in 1976, la varsta de 37 de ani, l-a infruntat pentru prima data. Erau in drum spre Dallas, unde aveau de sustinut un concert impreuna si dupa un scandal, Tina l-a parasit, punand capat la aproape doua decenii de nefericire.


Istoric relatie [ editeaza ]
19561956- Anna Mae Bullock l-a cunoscut pe Ike Turner, membru al formatiei Kings of Rhythm
 
19581958- s-a nascut fiul Annei Mae si al lui Raymond Hill, Craig
 
19591959- Ike Turner ii alege cantaretei numele de scena Tina Turner
 
19601960- Ike si Tina s-au casatorit in Mexic, la Tijuana
 
19641964- S-a nascut fiul lor, Ronie
 
1976de 2 iulie 1976- Tina Turner l-a parasit pe Ike
 

Tina Turner Relatii
• Ike Turner si Tina Turner
Ike Turner Relatii
• Ike Turner si Tina Turner
 
In aceasta pagina
 
Tina Turner si Ike Turner Descriere
Tina Turner si Ike Turner Istoric relatie
Tina Turner Relatii
Ike Turner Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Tina Turner si Ike Turner. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Tina Turner si Ike Turner