FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Stefan Mihailescu si

 
 Stefan Mihailescu
Stefan Mihailescu Biografie
Stefan Mihailescu Video
Stefan Mihailescu Relatii
Stefan Mihailescu
 
0 voturi
Voteaza!
 
 
Biografie
Video
Relatiii
Director

Creeaza Poll pentru
[ adauga ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

In 1947, actorul Stefan-Mihailescu Braila termina Conservatorul G. Cavadia din Braila si juca intr-o trupa de teatru pentru amatori. Era coleg cu Chira Dragomir, sora mai mare a Georgetei Rahtopol si a zarit-o pentru o clipa, cand venise intamplator la teatru. I-a marturisit Chirei ca ii place fata frumoasa care era in vizita la ea si a fost avertizat de aceasta si de sotul ei ca fata e mica, avea doar 18 ani, este eleva la liceu. A asteptat-o in fata scolii si a condus-o acasa, i-a marturisit ca s-a indragostit de ea. Fata era curtata deja, avea cateva cereri in casatorie si parintii doreau sa o aseze la casa ei dupa ce isi termina studiile. Ii arunca buchete de flori in curte, caci tatal nu vedea cu ochi buni relatia cu un actor, s-au plimbat pe sub castanii Brailei si dupa 3 ani s-au casatorit. El a depus actele la oficiul starii civile la 01 aprilie, glumind ca o pacaleste. Era deja actor in trupa Teatrului Maria Filotti si avea mare respect pentru ideea de familie. A venit pe lume fiul lor, Florin, in 1956 s-au mutat la Teatrul din Baia Mare si Georgeta l-a insotit oriunde l-au purtat pasii. Peste un an, actorul si-a luat familia la Bucuresti, caci obtinuse un post la Teatrul Giulesti. Georgeta a fost singura femeie din viata lui, cea care l-a inteles si acceptat, cu toate ciudateniile, pesimismul si tristetea lui. Au ramas impreuna timp de 46 de ani, pana la moartea marelui actor.


Istoric relatie [ editeaza ]
19471947- Stefan Mihailescu-Braila si Georgeta Rahtopol se cunosteau la Braila
 
1950Aprilie 1950- S-au casatorit
 
19571957- S-au mutat in Bucuresti
 
19961996- A murit Stefan Mihailescu-Braila
 

Stefan Mihailescu Relatii
Relatii
 
In aceasta pagina
 
Stefan Mihailescu Descriere
Stefan Mihailescu Istoric relatie
Stefan Mihailescu Relatii
Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Stefan Mihailescu si . Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Stefan Mihailescu