FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica

 
 Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu Biografie
Sergiu Nicolaescu Video
Sergiu Nicolaescu Relatii
Sergiu Nicolaescu Director

Creeaza Poll pentru Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu Dana Ionica
 
9 voturi
Voteaza!
 
 Dana Ionica
Dana Ionica Biografie
Dana Ionica Video
Dana Ionica Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

In 1996, Sergiu Nicolaescu o intalnea pe Dana Ionica, o frumoasa bruneta de 18 ani. El avea 66 de ani si nu avusese mare noroc in cele doua casatorii anterioare, dar il iubisera multe femei. A doua casatorie se incheiase in urma cu 6 ani, prima, in 1954. La varsta a treia, a gasit tonica relatia cu tanara si, discreti, cei doi si-au trait povestea de iubire departe de ochii presei. A crescut-o aproape, caci Dana, devenita producator de film, a invatat tainele cinematografiei de la maestru. Nu si-a dorit publicitate si a trait in acesti aproape 15 ani in umbra, doar de vreo cinci sau sase ani a inceput sa participle la evenimente mondene. Casatoria lor din 2005 s-a desfasurat tot sub semnul discretiei, regizorul refuzand sa dea vreun detaliu. In acelasi an, numele tinerei sale partenere de viata aparea pe genericul peliculei 15, ca producator. Treptat, Dana a devenit cea mai importanta femeie din viata lui Nicolaescu si, cand acesta a inceput sa aiba probleme de sanatate, in clinica unde era internat, a fost vazuta si tanara lui sotie.


Istoric relatie [ editeaza ]
19961996- Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica incepeau relatia
 
20052005- S-au casatorit
 

Sergiu Nicolaescu Relatii
• Dana Ionica si Sergiu Nicolaescu
Dana Ionica Relatii
• Dana Ionica si Sergiu Nicolaescu
 
In aceasta pagina
 
Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica Descriere
Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica Istoric relatie
Sergiu Nicolaescu Relatii
Dana Ionica Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Sergiu Nicolaescu si Dana Ionica