FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Roxana Cetali si John Modinos

 
 Roxana Cetali
Roxana Cetali Biografie
Roxana Cetali Video
Roxana Cetali Relatii
Roxana Cetali John Modinos
 
0 voturi
Voteaza!
 
 John Modinos
John Modinos Biografie
John Modinos Video
John Modinos Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Roxana Cetali era o apreciata soprano la Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta. In 2005 canta in Italia, la concertul de comemorare a Mariei Callas, celebra soprana de origine greaca si a ascultat-o celebrul tenor John Modinos. Fostul director al Operei din Atena, cunoscut si pe marile scene ale lumii a felicitat-o si a invitat-o in Grecia in anul urmator, sa cante la aniversarea sa, celebrata pe scena Operei. Desi intre ei este o diferenta de 50 de ani, celebrul tenor s-a indragostit de frumoasa si talentata romanca si a venit la Constanta des, sa ii vada concertele. Dupa o reprezentatie a Trubadurului, i-a cerut mana Roxanei, marturisindu-i ca este femeia pe care a cautat-o intreaga viata. Soprana a mai fost casatorita si are un fiu, Alexandru Cetali, tenorul are si el un fiu, Filippos Modinos, a mai fost casatorit de doua ori. Roxana a acceptat si s-au cununat civil la Atena, intr-un cadru intim, primarul Zafiropoulos Thodoros le-a oficializat casatoria. Cununia religioasa a avut loc in Cipru, la Omodos, in tara natala a lui John Modinos, in biserica bunicului sau, alaturi de care a cantat in copilarie. Trecand peste barierele varstei si ale prejudecatilor, iubirea a legat inca o data doi artisti.


Istoric relatie [ editeaza ]
20052005- Roxana Cetali si John Modinos se cunosteau in Italia
 
20062006- John Modinos a invitat-o pe Roxana la Atena si a inceput relatia lor
 
201021 mai 2010- S-au casatorit civil la Atena
 
20102010- S-au casatorit religios in Cipru.
 

Roxana Cetali Relatii
• John Modinos si Roxana Cetali
John Modinos Relatii
• John Modinos si Roxana Cetali
 
In aceasta pagina
 
Roxana Cetali si John Modinos Descriere
Roxana Cetali si John Modinos Istoric relatie
Roxana Cetali Relatii
John Modinos Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Roxana Cetali si John Modinos. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Roxana Cetali si John Modinos