FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Olivia Ster si Andi Moisescu

 
 Olivia Ster
Olivia Ster Biografie
Olivia Ster Video
Olivia Ster Relatii
Olivia Ster Andi Moisescu
 
3 voturi
Voteaza!
 
 Andi Moisescu
Andi Moisescu Biografie
Andi Moisescu Video
Andi Moisescu Relatiii
Andi Moisescu Director

Creeaza Poll pentru Andi Moisescu
[ adauga ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
Erau colegi la Pro Tv, dar nu se cunosteau. Le-a facut cunostinta un vecin al lui Andi. S-au intalnit intr-o seara de decembrie si au iesit cu un grup de prieteni la un restaurant. Atunci au dansat pentru prima data pe melodia Wonderful tonight. Apoi fiecare si-a vazut de treburile lui. Olivia a plecat de sarbatori la Targu Mures si Andi in Spania. El i-a telefonat, i-a transmis mesaje de sarbatori, dupa vacanta s-au revazut. Nu parea ca se infiripeaza ceva intre ei, caci Andi lasase impresia ca are o relatie, asa ca au devenit amici. Dupa mai multe intalniri in care fiecare a povestit despre propria viata, au constatat ca au preocupari comune, Olivia a aflat ca relatia lui cu fosta iubita se sfarsise demult. Dupa cateva luni si tatonari reciproce, au realizat ca sunt suflete pereche. Andi a cerut-o de sotie si ea a acceptat imediat. Meticulos, Moisescu si-a planificat amanuntit nunta. S-au cununat la Biserica Popa Soare din Bucuresti si petrecerea a avut loc la Hotel Parc. Au aparut apoi si cei 2 copii ai lor, David si Luca, de care sunt foarte mandri.


Istoric relatie [ editeaza ]
2002Decembrie 2002- Andi si Olivia s-au cunoscut
 
20032003- Andi a cerut-o de sotie pe Olivia
 
20042004- Se casatoreau la Biserica Popa Soare din Bucuresti
 

Olivia Ster Relatii
• Andi Moisescu si Olivia Ster
Andi Moisescu Relatii
• Andi Moisescu si Olivia Ster
 
In aceasta pagina
 
Olivia Ster si Andi Moisescu Descriere
Olivia Ster si Andi Moisescu Istoric relatie
Olivia Ster Relatii
Andi Moisescu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Olivia Ster si Andi Moisescu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Olivia Ster si Andi Moisescu