FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Oana Zavoranu si Pepe

 
 Oana Zavoranu
Oana Zavoranu Biografie
Oana Zavoranu Video
Oana Zavoranu Relatii
Oana Zavoranu Director

Creeaza Poll pentru Oana Zavoranu
Oana Zavoranu Pepe
 
44 voturi
Voteaza!
 
 Pepe
Pepe Biografie
Pepe Video
Pepe Relatiii
Pepe Director

Creeaza Poll pentru Pepe
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Oana Zavoranu si Ionut Pascu, Pepe cum este cunoscut in lumea mondena, s-au cunoscut in anul 2003. Dupa 2 ani se casatoreau in secret, in ziua de Sf. Mihail si Gavril si Pepe a cerut-o in casatorie printr-un SMS. A primit un raspuns afirmativ si a invitat-o pe iubita lui la un restaurant. Acolo era deja organizata cununia civila. I-au avut ca martori pe impresarul Joe D_Alvares, secretara acestuia, Raluca Bogdan si pe prietenul lor, Cristi Toporan. Au avut cea mai atipica festivitate, caci Oana si Pepe erau era imbracati in blugi, si-au anuntat prietenii abia dupa cateva ore si-au unit destinele fara sa fie de fata parintii sau rudele. Au plecat in Statele Unite, la Las Vegas, apoi au afisat imaginea celui mai stabil si mai indragostit cuplu din lumea din showbizul romanesc. Parintii lui Pepe si mama Oanei au fost impotriva mariajului, dar nimic nu i-a putut desparti. Nu au avut copii, caci Oana a pierdut o sarcina si se temea sa repete experienta. Au urmat procesele si scandalurile Oanei cu mama sa, pentru avere, relatia inflacarata a celor doi s-a racit treptat.Obisnuiau sa faca farse jurnalistilor si cand, in 2011, a aparut zvonul ca divorteaza, nimeni nu i-a crezut. Totusi, in presa, la vedere, s-a desfasurat dezertarea lui Pepe din caminul conjugal, apoi intentarea procesului de divort de catre Oana si mii de amanunte picante dezvaluite de cei doi soti despre viata lor impreuna, inclusiv despre relatia Oanei cu Tudor Ionescu.


Istoric relatie [ editeaza ]
20032003- Oana Zavoranu si Pepe se cunosteau
 
200610 noiembrie 2006- se casatoreau intr-o ceremonie restransa
 
20072007- vacanta in Las Vegas
 
20102010- Pepe afla de relatia Oanei cu Tudor Ionescu
 
20112011- divortul celor doi soti
 

Oana Zavoranu si Pepe Video
 

Mondenii-Oana Zavoranu & Pepe

irrelevant
1
broken

Oana Zavoranu Relatii
• Oana Zavoranu si Pepe
Pepe Relatii
• Oana Zavoranu si Pepe
 
In aceasta pagina
 
Oana Zavoranu si Pepe Descriere
Oana Zavoranu si Pepe Istoric relatie
Oana Zavoranu si Pepe Videoclipuri
Oana Zavoranu Relatii
Pepe Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Oana Zavoranu si Pepe. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intrebari despre Oana Zavoranu si Pepe

- este si va fi o relatie furtunoasa...dar unde nu s... by CONSTANTIN