FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu

 
 Nicu Ceausescu
Nicu Ceausescu Biografie
Nicu Ceausescu Video
Nicu Ceausescu Relatii
Nicu Ceausescu Poliana Cristescu
 
2 voturi
Voteaza!
 
 Poliana Cristescu
Poliana Cristescu Biografie
Poliana Cristescu Video
Poliana Cristescu Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

In 1983, Nicu Ceausescu implinea 30 de ani sin u dadea semen ca ar vrea sa devina un barbat insurat. Elena Ceausescu, preocupata de viitorul celui mai mic dintre copiii ei ii gasise insa nevasta. Fusese intr-o vizita de lucru la Targoviste si o vazuse pe Polyana Luminita Daniela Cristescu, se ocupa de pionieri. A verificat-o, a constatat ca era la nivelul asteptarilor si s-a hotarat. In ultima luna a acelui an, Poliana se trezea mutata la Bucuresti, pe functia de secretara a CC al UTC, subordonata lui Nicu. In 2 zile era casatorita cu el. La ceremonie nu au participat decat Elena Ceausescu si doi ministri ca martori. Nu avea nicio importanta familia ei, nici dorinta celor doi. Poliana a trait in lux, era invitata de soacra ei la cafea, dar era cea mai trista femeie frumoasa din Bucuresti. Casatoria ei nu s-a consumat, se spune. Nicu n-a placut-o niciodata si a refuzat sa se apropie de ea. In 1985, realizand situatia, Elena Ceausescu a mutat-o in alta casa. Cand Nicu Ceausescu a plecat in provincie, a lasat-o in Bucuresti, ultimii ani din viata i-a petrecut cu gandul la Daniela Vladescu, acesteia ii scria din inchisoare. Dupa revolutie, Poliana Cristescu a disparut si s-a implicat in afacerile fratilor Paunescu.


Istoric relatie [ editeaza ]
198310 decembrie 1983- Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu se casatoreau
 
19851985- Poliana se separa de Nicu Ceausescu
 
19891989- Poliana Cristescu se retrage din viata publica
 

Nicu Ceausescu Relatii
• Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu
• Donca Mizil si Nicu Ceausescu
• Daniela Vladescu si Nicu Ceausescu
Poliana Cristescu Relatii
• Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu
 
In aceasta pagina
 
Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu Descriere
Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu Istoric relatie
Nicu Ceausescu Relatii
Poliana Cristescu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Nicu Ceausescu si Poliana Cristescu