FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Miron Cozma si Monica Ionescu

 
 Miron Cozma
Miron Cozma Biografie
Miron Cozma Video
Miron Cozma Relatii
Miron Cozma Director

Creeaza Poll pentru Miron Cozma
Miron Cozma Monica Ionescu
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Monica Ionescu
Monica Ionescu Biografie
Monica Ionescu Video
Monica Ionescu Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Dupa ce a fost eliberat din inchisoare, Miron Cozma a cunoscut-o pe avocata Monica Mihaela Ionescu, putin inaintea revelionului. Ea lucra pentru o firma de avocatura care il reprezenta pe liderul minerilor in procese si l-a vizitat cu probleme profesionale, dar Cozma a cucerit-o si revelionul 2009 il petreceau impreuna. El a fost impresionat de amestecul de duritate si tandrete din personalitatea ei si, cum iubirea dupa care suspinase in anii de puscarie, Marinela Nitu, era in America, s-a logodit la Manastirea Lainici cu Monica. Ea mai fusese casatorita si avea un copil, el avea 2 copii din casatoria anterioara. In mai 2009 s-au casatorit civil, fara sa faca nunta, caci Luceafarul nu avea bani. O perioada au fost unul dintre cuplurile surpriza de pe primele pagini ale ziarelor, se intelegeau, participau la evenimmte. Totusi, Cozma avea probleme financiare si a inceput sa devina nervos, irascibil. Certurile lor se terminau cu usi trantite si el pleca de acasa. Se intorcea dupa ce se calma si in acea perioada a reinnodat relatia cu Marinela. Dupa ultima cearta, avocata a depus cerere de divort si in 2011 se oficializa despartirea lor.


Istoric relatie [ editeaza ]
200830 decembrie 2008- Miron Cozma si Moonica Ionescu s-au cunoscut
 
200909 mai 2009- Cozma s-a casatorit cu avocata
 
2010octombrie 2010- Monica a depus cerere de divort
 
20112011- S-a finalizat divortul
 

Miron Cozma Relatii
• Marinela Nitu si Miron Cozma
• Miron Cozma si Monica Ionescu
Monica Ionescu Relatii
• Miron Cozma si Monica Ionescu
 
In aceasta pagina
 
Miron Cozma si Monica Ionescu Descriere
Miron Cozma si Monica Ionescu Istoric relatie
Miron Cozma Relatii
Monica Ionescu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Miron Cozma si Monica Ionescu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Miron Cozma si Monica Ionescu