FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Mihai Petre si Elwira Duda

 
 Mihai Petre
Mihai Petre Biografie
Mihai Petre Video
Mihai Petre Relatii
Mihai Petre Director

Creeaza Poll pentru Mihai Petre
Mihai Petre Elwira Duda
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Elwira Duda
Elwira Duda Biografie
Elwira Duda Video
Elwira Duda Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

S-au cunoscut la Chisinau, erau intr-un cantonament si nici unul dintre cei doi dansatori nu avea partener. S-au intalnit pentru o proba si Mihai s-a indragostit. I-a vorbit in engleza, caci poloneza nu stia. Dupa cateva zile de repetitii, Elwira a plecat in Polonia, el s-a intors in Romania. Se admirau reciproc profesional si au constatat ca vor sa fie parteneri pe ring. Mihai a plecat in Polonia pentru cateva luni si s-au antrenat impreuna. Au asteptat apoi o perioada, sa se hotarasca fiecare dintre ei in ce tara vor dansa, in Polonia sau Romania. L-a sunat Elwira dupa vreo doua saptamani si l-a anuntat ca va veni ea in Romania. Renunta la toata viata ei din Polonia si dupa o luna era la Bucuresti. S-au mutat impreuna, cariera au desfasurat-o tot impreuna, au devenit campioni. In 2006, Mihai a cerut-o in casatorie si peste doi ani avea loc nunta lor, in Bucuresti, la Biserica Domnita Balasa si petrecerea de neuitat de la Palatul stirbei.


Istoric relatie [ editeaza ]
20012001- Mihai si Elwira s-au cunoscut la Chisinau
 
20062006- Mihai a cerut-o de sotie pe Elwira
 
20087 iunie 2008- S-au casatorit la Bucuresti
 

Mihai Petre Relatii
• Elwira Duda si Mihai Petre
Elwira Duda Relatii
• Elwira Duda si Mihai Petre
 
In aceasta pagina
 
Mihai Petre si Elwira Duda Descriere
Mihai Petre si Elwira Duda Istoric relatie
Mihai Petre Relatii
Elwira Duda Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Mihai Petre si Elwira Duda. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Mihai Petre si Elwira Duda