FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Ionel Ganea si Dana Ganea

 
 Ionel Ganea
Ionel Ganea Biografie
Ionel Ganea Video
Ionel Ganea Relatii
Ionel Ganea Director

Creeaza Poll pentru Ionel Ganea
Ionel Ganea Dana Ganea
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Dana Ganea
Dana Ganea Biografie
Dana Ganea Video
Dana Ganea Relatiii
Dana Ganea Director

Creeaza Poll pentru Dana Ganea
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Ionel Ganea si Dana Ganea s-au intalnit in urma cu 16 ani intr-o discoteca din Fagaras. La inceput au fost un cuplu fericit, cei doi s-au casatorit si au impreuna doi copii, insa cu timpul relatia s-a deteriorate din cauza distantei si a crizelor de gelozie ale Danei. Cei doi au avut multe conflicte, avand o relatie controversata, care a tinut de multe ori prima pagina a ziarelor. Fotbalistul fiind o fire vulcanica, se pare ca si-a agresat sotia, cei doi fiind de mai multe ori in pragul divortului. Ultima tentativa de a divorta a avut loc in primavara acestui an, cand cei doi s-au dat reciproc in judecata pentru divort si custodia celor doi copii. Dana a vrut sa divorteze din cauza agresiunilor fizice ale sotului ei, Ionel insa nu a recunoscut ca si-ar fi batut sotia. In cele din urma, se pare ca cei doi s-au impacat, de dragul copiilor, iar la inceputul de an scolar au aparut ca un cuplu care se intelege foarte bine. Cuplul a hotarat sa isi mai dea o sansa, sa incerce sa isi reface relatia.


Istoric relatie [ editeaza ]
1994In 1994 Ionel si Dana s-au intalnit la o discoteca, si de atunci sunt impreuna.
 

Ionel Ganea Relatii
• Dana Ganea si Ionel Ganea
Dana Ganea Relatii
• Dana Ganea si Ionel Ganea
 
In aceasta pagina
 
Ionel Ganea si Dana Ganea Descriere
Ionel Ganea si Dana Ganea Istoric relatie
Ionel Ganea Relatii
Dana Ganea Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Ionel Ganea si Dana Ganea. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Ionel Ganea si Dana Ganea