FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Ion Tiriac si Adriana Ikim

 
 Ion Tiriac
Ion Tiriac Biografie
Ion Tiriac Video
Ion Tiriac Relatii
Ion Tiriac Director

Creeaza Poll pentru Ion Tiriac
Ion Tiriac Adriana Ikim
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Adriana Ikim
Adriana Ikim Biografie
Adriana Ikim Video
Adriana Ikim Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

In 1992, Ion Tiriac o avea ca clienta a bancii sale pe fosta frumusete a podiumurilor de moda din anii 80, Adriana Ikim. A remarcat-o la un ghiseu si a invitat-o in biroul lui directorial. Au devenit prieteni, peste 3 ani incepeau o relatie. S-au iubit mult, manifestare dragostei la Tiriac fiind insa rezervata in lume si inflacarata cand se aflau doar ei doi, situatie ce a contrariat-o mereu pe Adriana. Ea l-a adorat, desi conceptia lui despre dragoste nu o multumea in totalitate. A impulsionat-o sa isi deschida afaceri, in acelasi timp si el era ocupat cu ale sale, o incuraja sa se descurce singura, asa cum il inveti pe un copil sa strabata prin viata. Relatia lor s-a deteriorat totusi repede si, fara explicatii, Ion a lasat-o in umbra. In 1996, cand Adriana venise la biroul lui intamplator, a zarit o tanara intrand si a aflat ca era noua iubita a lui Tiriac. Avea deja o relatie cu ziarista Sophie Ayad. Adriana a suportat greu despartirea, l-a considerat las, a facut psihoterapie pentru a-si reveni. Peste ani a scris cartea Manechin in doua lumi, in care, fara sa aminteasca numele iubitului sau, povestea despre povestea ei de iubire cu Tiriac.


Istoric relatie [ editeaza ]
19921992- Ion Tiriac si Adriana Ikim s-au cunoscut
 
19951995- A inceput povestea lor de dragoste
 
19961996- S-au despartit
 

Ion Tiriac Relatii
• Anamaria Ferentz si Ion Tiriac
• Adriana Ikim si Ion Tiriac
• Ion Tiriac si Sophie Ayad
• Ion Tiriac si Mikette von Issenberg
• Erika Braedt si Ion Tiriac
Adriana Ikim Relatii
• Adriana Ikim si Ion Tiriac
 
In aceasta pagina
 
Ion Tiriac si Adriana Ikim Descriere
Ion Tiriac si Adriana Ikim Istoric relatie
Ion Tiriac Relatii
Adriana Ikim Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Ion Tiriac si Adriana Ikim. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Ion Tiriac si Adriana Ikim